זיבורית דידך
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
עכשיו גלאט הון שלחו עדכון 80%. לך ידוע אחרת?אני יודעת שזה 75%.
עכשיו גלאט הון שלחו עדכון 80%. לך ידוע אחרת?אני יודעת שזה 75%.
עכשיו גלאט הון שלחו עדכון 80%. לך ידוע אחרת?
מישהו יכול להסביר מה זה אומר למי שלא מבין ?הם כן הגדילו את החשיפה שלהם למניות לשיעור של כ75%.
מניות = סיכון ותשואה גבוהים.מישהו יכול להסביר מה זה אומר למי שלא מבין ?
@מקצועי בלבדעכשיו גלאט הון שלחו עדכון 80%. לך ידוע אחרת?
זה חייב להיות מותאם לנתונים האישיים שלכם.אולי אני חוזרת על מה שכולם רושמים אבל לא מבינה בזה כלום ובגלל זה לא עושה כלום יש לי ילדים בחיסכון לכל ילד הלכה בהראל אני יודעת שהפסדתי על זה הרבה הגדול שלי בן 13 ויש מתחתיו כך שאני מבינה שלרובם זה כבר לא ארוך טווח- מה הכי נכון וגם מבחינת כשרות מומלץ - לחילופין למי אפשר לפנות ליעוץ שהוא מקצועי מספיק (כגם לגבי קרן פנסיה- כרגע בהראל הלכה)
יש לך מישהו שהוא מקצועי ובלתי תלוי בעלילזה חייב להיות מותאם לנתונים האישיים שלכם.
ואני ממליצה ללמוד את הנושא היטב, או לפנות למישהו מקצועי בלתי תלוי. [שלא מרוויח את משכורתו מהחברות אליהם הוא מפנה את לקוחותיו]
זה נכון לשאלה הספציפית לגבי החיסכון לכל ילד, וגם לשאר הקרנות שיש לכם, כגון קרנות פנסיה, גמל, השתלמות וכו'.
וזה הבדלים עצומים בסופו של דבר בין מי שהכספים שלו מושקעים בצורה המיטבית והרווחית ביותר עבורו, לבין מי שלא מבין בנושא והכספים שלו לא מושקעים בצורה הכי מיטבית עבורו.
אתם יכולים לפנות אליי למייל שבחתימה שלי ואוכל להפנות אתכם ליועץ מקצועי בלתי תלוי. [אני לא עושה פה פרסום לאף אחד]יש לך מישהו שהוא מקצועי ובלתי תלוי בעליל
זה לא רלוונטי תשואות העבר.איפה אפשר לראות טבלה שמסכמת את הרווחים שהיו בכל חברה בשנים האחרונות ? (אני רוצה לדעת איפה לשים חסכון לכל ילד)
אפשר לראות באתר "גמל נט".איפה אפשר לראות טבלה שמסכמת את הרווחים שהיו בכל חברה בשנים האחרונות ? (אני רוצה לדעת איפה לשים חסכון לכל ילד)
רק חשוב לשים לב שנעשו הרבה שינוים במסלולים הכשרים בתוך השנה האחרונה ולכן אין מה להשוות במבט שנתיאיפה אפשר לראות טבלה שמסכמת את הרווחים שהיו בכל חברה בשנים האחרונות ? (אני רוצה לדעת איפה לשים חסכון לכל ילד)
אפשר לראות שהראל ומיטיב בחודש האחרון באמת עשו יותר מאיטפדטי, וזה שהראל עברו רק החודש ל75 או 80 מניות,רק חשוב לשים לב שנעשו הרבה שינוים במסלולים הכשרים בתוך השנה האחרונה ולכן אין מה להשוות במבט שנתי
הראל שינו את מדיניות ההשקעה רק בתחילת 2025, יקח עוד חודש + עד שתראו את התשואה הרלוונטית לחודש הזה.אפשר לראות שהראל ומיטיב בחודש האחרון באמת עשו יותר מאיטפדטי, וזה שהראל עברו רק החודש ל75 או 80 מניות,
מיטבאני מסתבכת כאן מכל האשכול...
אם יש 2 ילדים בהראל הלכה גילאים 5 ו2.5
מומלץ להעביר אותם לאינפנטי או למיטב?
או שהראל עכשיו זה מספיק טוב??
למה דווקא לשם? תודה!מיטב
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים