מלון מה עדיף גלי צאנז או כינורות?

• הוסף לסימניות
האם ההפרש במחיר בין גלי צאנז (1950 לזוג לשבת) לבין כינורות (1400 לזוג) מצדיק?
מה יש שם יותר מבכינורות?

• הוסף לסימניות
נכון אין כמו גלי צאנז שזה חצי דקה מהים והחלונות שהם מול הים זה ממש ליד הים
לא כמו כינרות שבקושי רואים את הים
אבל בגלי צאנז החדרים עם נוף לים זה בתוספת מחיר (2100 ש"ח), אז אם אני בחדר בלי נוף לים, זה נראה לכם שווה את ההפרש במחיר? - הרבה יותר יקר מכינורות!

• הוסף לסימניות
אין השוואה בכלל. ברור שגלאי צאנז מכל הבחינות. שרות אוכל נקיון ואוירה.
נ.ב. בימים האלו חם מאוד בטבריה וקשה לצאת בשעות היום .

• הוסף לסימניות
הייתי פעם בגלי צאנז ,בלשון עדינה..מלון דיי מיושן אני לא יודע אבל האוכל היה לא בשמים....אין הרבה איפה להיסתובב כי כל החוף חול

השתנה ולטובה!!
מבחינת צניעות האוכלוסין- אין להשוות בין גלי צאנז לכינורות. לטובת גלי צאנז

• הוסף לסימניות
השתנה ולטובה!!
מבחינת צניעות האוכלוסין- אין להשוות בין גלי צאנז לכינורות. לטובת גלי צאנז
האוכל אפשר לשנות אבל את המלון [יותר נכון פנימיה..]הזה .צריך לבנות מחדש...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הייתי בכינורות לפני כחצי שנה, האוכל בשבת היה ממש נחמד ובשפע רב!
אבל המקום עצמו קצת מיושן והחדרים קטנטנים.

לא יודעת איך לעומת גלי צאנז כי לא הייתי שם אחרי השיפוץ אבל באופן כללי היה נחמד בכינורות.

• הוסף לסימניות
האוכל אפשר לשנות אבל את המלון [יותר נכון פנימיה..]הזה .צריך לבנות מחדש...
לפני שנה פלוס הוא נפתח מחדש
לאחר שיפוץ מסיבי

אישית לא ישנתי בגלי צאנז לאחר השיפוץ
אבל כן הייתי ביכנורות
בגלי צאנז זה שזה קרוב לחוף וכו'.. נותן יותר הרגשה של חופש
בכינורות האוכל היה מצוין יש בריכה במלון
הסביבה נעימה אבל בכל זאת לא כמו חוף ים
אז תבדקי עם עצמך מה חשוב לך ועד כמה
גם אולי המרחק של החזרה אם הולכים רק לשבת מאיפה שאתם גרים....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה