למה את לא מליצה על דאווס?אני אישית בכלל לא ממליצה על דאווס!
וכן לא על נופש מאורגן
למה את לא מליצה על דאווס?
וגם על נופש מאורגן?
אשמח לשמוע
מה זה אומר שאטלים כל הזמן?היית עכשיו עם שרי טורס
הם נמצאים במלון שהוא ברמה הטובה ביותר בדאבוס.. וואלד הוטל..
נהנינו מאוד!!
לגבי המיקום, היה שאטלים כל הזמן וזה היה מעולה!
הנוף מטורף משם, כי המלון נמצא באמצע ההר..
גם מלוין בד"כ בשביל לטייל נוסעים באוטובוס או ברכבת. רק שהמלון שלהם יחסית על כביש ראשי והתחבורה הציבורית זמינה.ש איפה לטייל ליד המלון? או שכל דבר אני צריכה לצאת עם שאטל??
ענין מאד אינדודואלי. לך חשוב להתנתק. ולאחרים חשוב לא לבשל, לא לארגן, ולא להיות עסוקים כל הזמן בפן הטכני של הטיול אלא לנוח...כשאני נוסעת אני רוצה להתנתק ולא לפגוש אפפחד! ענין של אופי...
השאטל מוריד אותך לרחוב הראשי ומשם את מטיילת ברכבות, ברגל ובאוטובוסיםמה זה אומר שאטלים כל הזמן?
יש איפה לטייל ליד המלון? או שכל דבר אני צריכה לצאת עם שאטל??
ותמיד יש שאטלים זמינים?
לשוויץ מומלץ לטוס עד אמצע/ סוף יולי..דוואס מקום נחמד ולא מקום להתנתק בו.
כשאני נוסעת אני רוצה להתנתק ולא לפגוש אפפחד! ענין של אופי...
לדעתי דאווס לא משקפת את הירוק של שוויץ. הייתי במלא עיירות בשוויץ והיו מקומות שהרבה יותר נהניתי. אנחנו במשפחה מעדיפים לא לסוע למאורגן כי אנחנו נהנים מהארגון עצמו ולעשות הכל בעצמנו.
תמיד לקחנו דירה והיינו מכינים אוכל לבד ולוקחים רכב כמובן.
מה רמת המחירים שם?היינו במלון קרסטה הוטל
רמה לא גבוהה.מה רמת המחירים שם?
ומה רמת האוכל שם?
אהבתי.כמו בגני יהושע (אבל במים נקיים)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים