דרוש מידע מה עדיף?הסבה לתואר ראשון בעו"ס או תואר שני בתרפיה באומנות?

• הוסף לסימניות
יש לי תואר ראשון בחינוך,
מתלבטת לגבי לימודי המשך,
אשמח לשמוע מבעלות ידע ונסיון בתחום-לא השערות!
לאיזה כיוון מבין השניים עדיף להתקדם מבחינת שכר, מבחינת ביקוש וכו'

• הוסף לסימניות
גם לי הייתה אותה התלבטות.
התחלתי תואר ראשון בעוס, ואחרי בירור אצל הרבה עוסיות ממורמרות,
הבנתי שתואר ראשון בעו"ס- שכר מאוד נמוך.
לי יש תואר שני בפסיכודרמה- מאוד מרוצה,
מה שכן- לטווח רחוק, עו"ס קלינית- תואר שני, שכר יותר גבוה
זה סגנון אחר לגמרי של לימודים
התרפיות יותר חוויותיות
והעוס יותר עזרה בקהילה וכאלה,
ממה שאני יודעת..
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה,
עדיפות ראשונה מבחינתי זה הסבה לתואר שני בעו"ס,
אך למיטב ידיעתי לעת עתה אין מכללה חרדית למסלול כזה
לגבי ביקוש בשוק העבודה לפסיכודרמה/תרפיה באומנות, מה המצב?

• הוסף לסימניות
יש הרבה ביקוש.
בעיקר בחינוך מיוחד ששמה יש תקציבים
אבל גם במכונים, בתי ספר מטעם משרד החינוך וכו'
ותמיד, הכי משתלם זה לפתוח קליניקה...

• הוסף לסימניות
כעו"ס קלינית וכאחת שעובדת גם במסגרות ציבוריות וגם בקליניקה פרטית אני חושבת שעו"ס קלינית הוא תואר שלטווח ארוך הוא גם משתלם יותר מבחינת הידע המקצועי וגם כי אפשרויות התעסוקה בו רבות ומגוונות יותר. נכון שההתחלה התעסוקתית היא בשכר נמוך אך לאורך השנים השכר עולה. אם יש אפשרות לפתוח קליניקה - אז בכלל.

• הוסף לסימניות
באיזו מכללה חרדית יש מסלול ללימודי תואר שני בעו"ס?

• הוסף לסימניות
אם תרצי-יש לי "תואר" בכל הנושא של הלימודים, מקומות, תנאי קבלה, מסלולים וכו'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה