שאלה מה עדיף לאחסון מיקסר וכד' במטבח - מדף מתרומם או מגירה בגובה השיש?

• הוסף לסימניות
ובכן - ברור שהכי כדאי תריס או ארון צמוד לשיש - אבל אין כזו אופציה...
2 האופציות הקיימות הן:
1. מתקן הרמה בארון מתחת השיש שעליו יהיו המכשירים החשמליים כמו מיקסר, מגימיקס וכד'
2. מגירה נשלפת בגובה השיש בארון הגבוהים שנמצא בחלק הכי צמוד לשיש, שניתן לפתוח ולהעביר בנוחות את המכשירים לשיש.

ארון ושיש_page-0001.jpg

אם יש כאן מעצבות או אנשים שהתנסו באחד משני הנ"ל ויכולים לתת חוות דעת מה עדיף על פני מה - יעזור לי מאוד!!!

• הוסף לסימניות
אני העדפתי מגירה, סתם כי לפעמים האזור שליד המקסר מתלכלך כששמים בו כוס קקאו או קמח - היה לי נוח שהשיש יתלכלך ולא הרצפה

• הוסף לסימניות
1. מתקן הרמה בארון מתחת השיש שעליו יהיו המכשירים החשמליים כמו מיקסר, מגימיקס וכד'
הדבר הזה יותר נח, כי את לא צריכה להרים את המכשיר, אלא את המתקן
אבל הבנתי שיכול להיות בזה תקלות בהמשך...

• הוסף לסימניות
ממה שאני יודעת מדף נשלף - הוא פתרון רק כדי להנגיש לשיש ולא להשתמש בו
כשהמיקסר רוקד הוא עלול ליפול, המדף עצמו לא מספיק יציב.

• הוסף לסימניות
מקפיצה,
יש לי אפשרות לשים ארון צמוד לשיש ובגובה השיש להשאיר מדף גבוה פתוח ועליו לשים את המיקסר, בעצם זה יהיה כמו המשך של השיש רק בארון, האם זה דבר הגיוני? כדאי? אני מעדיפה להגיע למצב שלא אצטרך להזיז את המיקסר לשיש אלא שהוא ישאר במדף ושם להפעיל אותו,
מישהו מכיר כזה דבר?

• הוסף לסימניות
מקפיצה,
יש לי אפשרות לשים ארון צמוד לשיש ובגובה השיש להשאיר מדף גבוה פתוח ועליו לשים את המיקסר, בעצם זה יהיה כמו המשך של השיש רק בארון, האם זה דבר הגיוני? כדאי? אני מעדיפה להגיע למצב שלא אצטרך להזיז את המיקסר לשיש אלא שהוא ישאר במדף ושם להפעיל אותו,
מישהו מכיר כזה דבר?
את מתכוונת לכזה דבר?
1737970312214.png

אם כן, עושים את זה הרבה, מאוד נוח.
את יכולה גם לסגור את זה עם כל סוג של דלת..

• הוסף לסימניות
לא לכזה, כי אין לי מקום על השיש, השיש שלי לא גדול,
להמשיך אותו אני לא כל כך רוצה,
התכוונתי יותר לכזה סגנון:
1737975403688.png

אני אבנה את הארון שהתא הפתוח שהקפתי באדום יהיה בעומק של השיש בדיוק וגם בגובה מהשיש עד הארונות העליונים, זה יכול להרגיש כמו המשך של השיש, השאלה אם זה בעיה שהמקסר יהיה מונח גם בהפעלה שלו על מדף ולא על שיש? מבחינה פרקטית, בטיחותית, וגם אם זה אפשרי בכלל דבר כזה או שזה סתם חלום באויר?
מתחת איפה שיש בתמונה ארונות סגורים חשבתי לשים תנור, ומעל התא של המקסר לשים מקרוגל.
אולי אפשר לחתוך את הדופן של התא שצמוד לשיש ואז אני אוכל לסחוב את המקסר לשיש? זה עדיף?

אשמח לתגובות.

• הוסף לסימניות
אם זה מספיק יציב, חזק ובגובה נוח, לא חושבת שיש בעיה.
רק תדאגי שיהיה רחב מספיק כדי שהדפנות בצד לא יפריעו לך בעבודה.

• הוסף לסימניות
אני אבנה את הארון שהתא הפתוח שהקפתי באדום יהיה בעומק של השיש בדיוק וגם בגובה מהשיש עד הארונות העליונים, זה יכול להרגיש כמו המשך של השיש, השאלה אם זה בעיה שהמקסר יהיה מונח גם בהפעלה שלו על מדף ולא על שיש? מבחינה פרקטית, בטיחותית, וגם אם זה אפשרי בכלל דבר כזה או שזה סתם חלום באויר?
מתחת איפה שיש בתמונה ארונות סגורים חשבתי לשים תנור, ומעל התא של המקסר לשים מקרוגל.
אולי אפשר לחתוך את הדופן של התא שצמוד לשיש ואז אני אוכל לסחוב את המקסר לשיש? זה עדיף?
את בעצם רוצה להוסיף נגרות למטבח קיים?
כי אם המטבח לא בנוי עדיין, אז את בהחלט יכולה לעשות יחידת נגרות כמו בתמונה כשהמדף של המיקסר הוא חלק אינטגרלי מהשיש (פתוח או סגור לבחירתך) והזזת המיקסר היא הצידה.

• הוסף לסימניות
את בעצם רוצה להוסיף נגרות למטבח קיים?
כי אם המטבח לא בנוי עדיין, אז את בהחלט יכולה לעשות יחידת נגרות כמו בתמונה כשהמדף של המיקסר הוא חלק אינטגרלי מהשיש (פתוח או סגור לבחירתך) והזזת המיקסר היא הצידה.
נכון, אבל זהו המטבח כבר קיים, ויש אפשרות להוסיף ליד השיש ארון גמיש ברוחב, אפשר גם להמשיך באותה מידה את השיש אבל אני חשבתי שגם אם אני אמצע בדיוק את השיש שיש לי אחרי 4 שנים בשימוש בטח זה כבר לא יראה אותו דבר אז חשבתי שעדיף ארון, גם חסר לי עוד תנור ומקום למקרוגל אז חשבתי לנצל את כל זה לארון אחד...

• הוסף לסימניות
זה בהחלט אפשרי, רק שחשוב לשים לב גם לרוחב וגם לגובה החלל למיקסר. בנוסף כדאי לקחת בחשבון שלנקות ארון מכתמי עבודה במיקסר יותר קשה מלנקות שיש.

• הוסף לסימניות
זה בהחלט אפשרי, רק שחשוב לשים לב גם לרוחב וגם לגובה החלל למיקסר. בנוסף כדאי לקחת בחשבון שלנקות ארון מכתמי עבודה במיקסר יותר קשה מלנקות שיש.
תודה!
את הגובה חשבתי לעשות כמו הגובה מהשיש עד הארונות העליונים כך שזה בדיוק כמו שזה עומד על השיש,
האמת במחשבה שניה כדאי לעשות גובה יותר גבוה? כי לפעמים המקסר כשהוא מורם הוא נפגש לי כן עם הארונות) רוחב, כמה לדעתכם כדאי שיהיה נוח לעבוד? ובקשר לנקיון - זה נכון, צריך לחשוב על פיתרון, אולי יש משהו מריק שאפשר לשים כדי שיהיה יותר קל לנקות? פורמייקה או משהו?

• הוסף לסימניות
בסופו של דבר אם את מתכוונת לעבוד על המשטח הזה, תחשבי פרקטית במצב היום האם את מרוצה? או שהיה עדיף שיהיה עוד כמה ס"מ, לגבי המשטח עצמו, זה יכול להיות פורמייקה רק שצריך להיזהר מרטיבות מתמשכת. או אולי משטח pvc יפה?

• הוסף לסימניות
אם הולכים להשתמש בו בתוך הארון,
חייבים לחשב את הגובה שלו כשהוא פתוח+ כמה ס"מ מעליו, שיהיה נוח לסגור אותו בקלות
(כדאי ממש לנסות להכניס בכזה גובה ולבדוק שנוח)
לגבי משטח-
קודם כל הבעיה בניקיון היא לא רק המשטח,
אלא גם הדפנות והתקרה בדר"כ...
הכי קל לנקות זה זכוכית, אולי שווה לבדוק אם יש אפשרות למדפי זכוכית שם

• הוסף לסימניות
בסופו של דבר אם את מתכוונת לעבוד על המשטח הזה, תחשבי פרקטית במצב היום האם את מרוצה? או שהיה עדיף שיהיה עוד כמה ס"מ, לגבי המשטח עצמו, זה יכול להיות פורמייקה רק שצריך להיזהר מרטיבות מתמשכת. או אולי משטח pvc יפה?
מה זה PVC? זה נראה יפה?
אם הולכים להשתמש בו בתוך הארון,
חייבים לחשב את הגובה שלו כשהוא פתוח+ כמה ס"מ מעליו, שיהיה נוח לסגור אותו בקלות
(כדאי ממש לנסות להכניס בכזה גובה ולבדוק שנוח)
לגבי משטח-
קודם כל הבעיה בניקיון היא לא רק המשטח,
אלא גם הדפנות והתקרה בדר"כ...
הכי קל לנקות זה זכוכית, אולי שווה לבדוק אם יש אפשרות למדפי זכוכית שם
זכוכית זה רעיון, נבדוק את העניין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה