מאפים מה עדיף להקפיא או חצי אפיה?

• הוסף לסימניות
שאלה למבינות.
אני רוצה לעשות עושות שמרים אישיות
חשוב לי שבוקר זה יהיה חם וטרי (אני עושה כמות של קילו ושולחת למקום מסוים)
השאלה היא מה עדיף לעשות ולהקפיא את העוגה ובבוקר לשים בתנור
או לאפות חצי אפיה להקפיא ושים בבוקר שוב?
תודה לעונות

• הוסף לסימניות
שאלה למבינות.
אני רוצה לעשות עושות שמרים אישיות
חשוב לי שבוקר זה יהיה חם וטרי (אני עושה כמות של קילו ושולחת למקום מסוים)
השאלה היא מה עדיף לעשות ולהקפיא את העוגה ובבוקר לשים בתנור
או לאפות חצי אפיה להקפיא ושים בבוקר שוב?
תודה לעונות
אני נסתי פעם חצי הקפאה חצי אפייה ולא הצליח וכנל שהקפאתי בצק מוכן ואחר כך אפשרתי כדי לאפות(זה היה שמרים גבינה)

• הוסף לסימניות
אני אופה עד הסוף ומקפיאה
בהפשרה שמה על חום די נמוך 140-150 כעשר דקות
יוצא חדש!!!

• הוסף לסימניות
אני אופה עד הסוף ומקפיאה
בהפשרה שמה על חום די נמוך 140-150 כעשר דקות
יוצא חדש!!!
בהחלט שזה הפיתרון הכי טוב.
הקפאה של שמרים לא פוגעת כלום במרקם ובטעם.
תפשירי סמוך לאכילה, תחממי קצת, יוצא כמו חדש לגמרי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה