התייעצות מה עדיף לחיסכון לטווח ארוך, ביטוח חיים או קופת גמל?

• הוסף לסימניות
יש לי חיסכון ב S&P500
מפריש כל חודש סכום קבוע, נאמר לי שזה בביטוח חיים בהפניקס בדמי ניהול של 1.2
אבל נניח בצד את הדמי ניהול,
האם יש סיבה לבקש לעבור לקופת גמל??
מה עדיף?

בבקשה תשובה קצרה לאנשים שלא מבינים כלום בנידון :)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
פוליסה פיננסית הייתה מכשיר ההשקעה עד שהופקה קופת הגמל להשקעה
כיום מלבד אנשים שרוצים לשים מאות אלפי קלים/ מיליונים ומסיבה כלשהי לא רוצים לעשות זאת במסחר עצמאי אלא דרך חברות הביטוח, רב האנשים לא משתמשים בה
החיסרון הבולט בה מעבר לדמי הניהול הגבוהים שבה- היא שלא ניתן לנייד את הכספים ובכל מעבר למוצר / חברה אחרת - יש לפדות את הכספים (וכמובן לשלם מס רווח הון) , ואת הנטו ניתן להפקיד מחדש.....

בלי קשר, כיום אין כזה דבר 1.2% דמי ניהול בפוליסה פיננסית למעט פוליסות מיוחדות כמו פידליטי של הראל , אפולו ועוד חברה
בפוליסה פיננסית רגילה תבקש מהסוכן ששיוריד לך את דמי הניהול לרמה הנורמלית (בין0.7% ל0.9% תלוי צבירה)

• הוסף לסימניות
כן. המטרה שלי הייתה חסכון לטווח ארוך לחתונה של הילד,
סוכן מאנ"ש
לי אישית אין שמץ של הבנה
על פניו נשמע שהוא נוכל.
הנס שלך שבקלות אתה יכול לעבור לתוכנית משתלמת יותר.
תפנה ל @Ins בפרטי והיא תעזור לך.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה