מה עדיף לצייר על הקיר?

• הוסף לסימניות
יש לי כאן 2 סקיצות ללקוחה שרוצה ציור על קיר של חנות רהיטים, שימו לב, החדר המקורי עם הרהיטים בצבע חום והציור בכחול.
מה יותר משתלב?
אולי יש לכם רעיונות אחרים? היא רוצה ציור ממש, לא אלמנטים ועיטורים.
אשמח אם תגיבו לי מהר, כי אני בלחץ של זמן.
תודה ושבוע טוב ושמח!!!!!
צפה בקובץ המצורף 325738

צפה בקובץ המצורף 325739

קבצים מצורפים

• סקיצה ב.jpg
    סקיצה ב.jpg
    KB 553.2 · צפיות: 25
  • סקיצה א.jpg
    סקיצה א.jpg
    KB 707.7 · צפיות: 39
  • הוסף לסימניות
לדעתי השני מאוד מוצלח.

• הוסף לסימניות
גם אני אוהבת את השני יותר.
רק העמוד בשמאל, נראה לי מיותר.

• הוסף לסימניות
גם לי הוא נראה מיותר:rolleyes:, אבל הוא מצב נתון. ככה זה בנוי, עם עמוד בטון לקישוט, מה לעשות, אי אפשר לעקור אותו...
אבל בעלת החנות רוצה לתלות שם שעון או נברשת קיר, אני אשים תמונה כשיהיה מוכן, בעז"ה

• הוסף לסימניות
השני!! אבל אולי כולם בעדו כי הוא עם ההצללות שמביעות יותר...
עם מה תצירי על הקיר? תשתפי הלאה
המון הצלחה!!

• הוסף לסימניות
אני אצייר עם אקריליק אני חושבת, למרות שפתאום מתחשק לי לנסות בצבעי פחם, מישהו פה ניסה פחם על קיר? אשמח לשמוע איך יצא, אם זה מוצלח, טיפים וכו'
תודה על התגובות והעידוד:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה