מה עדיף מבין 2 המחשבים הללו?

• הוסף לסימניות
hp
כי אחריות 3 שנים
וכרטיס מסך
על הדל יש לי גם 3 שנים אחריות
ולמה אני צריכה כרטיס מסך?
אני לא צריכה את זה לגרפיקה , אני צריכה את זה לתכנות, אבל כמובן אני לא מוותרת על החדות והצבעים של המסך....

• הוסף לסימניות
אם צריך גרפיקה כגון פוטושופ צריך עם הכרטס מסך (זאפ)
אם אין כזה תכנון עדיף את הדל משום שהמעבד חזק יותר

• הוסף לסימניות
כיוון ששאלת עם דגם על איכות תצוגה , אז ה HP עדיף כי יש לו פאנל IPS

הדל הוא פאנל TN בסדרה 5000 INSP (פאנל סביר ביותר אבל נחות מכל IPS מעצתם טבעו) ולכן יהיה פחות ברור וחד

אם המעבד חשוב לך יותר אז הדל קצת עדיף (10 אחוז+-) , מבחינת הכרטיס מסך , זה באמת מיותר לתכנות , על אף שהמובנה ב G7 של דור 10 די קרוב לGTX1050 שב HP אז במילא ההבדל לא גדול

אני במקומך הייתי מחפש מחשב זול יותר אבל עם מעבד H ו 16GB זיכרון ומסך IPS .

• תודה
Reactions: aeb
  • הוסף לסימניות
כיוון ששאלת עם דגם על איכות תצוגה , אז ה HP עדיף כי יש לו פאנל IPS

הדל הוא פאנל TN בסדרה 5000 INSP (פאנל סביר ביותר אבל נחות מכל IPS מעצתם טבעו) ולכן יהיה פחות ברור וחד

אם המעבד חשוב לך יותר אז הדל קצת עדיף (10 אחוז+-) , מבחינת הכרטיס מסך , זה באמת מיותר לתכנות , על אף שהמובנה ב G7 של דור 10 די קרוב לGTX1050 שב HP אז במילא ההבדל לא גדול

אני במקומך הייתי מחפש מחשב זול יותר אבל עם מעבד H ו 16GB זיכרון ומסך IPS .

לא כ"כ הבנתי,
אם חשוב לי גם מעבד חזק כמו הדל וגם את החדות הטובה שיש בhp, אין מה לעשות?
בסוף התכוונת לומר שהדל דור 10 הוא כבר כמו הכרטיס מסך של הhp?

הדל אינספיריון הוא ממש פחות ברור וחד בדגם הזה?

• הוסף לסימניות
תמיד TN יהיה פחות חד מIPS , בכל מצב.
חפש דגם שיהיה דור 10 וגם יהיה לו מסך IPS.

• תודה
Reactions: aeb
  • הוסף לסימניות
תודה רבה!!!
הדל אינספיריון הזה קיים במסך ips?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה