דרוש מידע מה עדיף נטספארק או אתרוג

• הוסף לסימניות
שואלת בשביל קרובת משפחה שיכולה לבחור בעבודה
אין לה אפשרות אחרת
מה עדיף?

• הוסף לסימניות
מקפיצה
אשמח למידע
תודה

• הוסף לסימניות
לא משנה איזה סוג סינון זה

השאלה אם יש תמונות נשים באתרוג?
זה מאד משנה
כי אם בנאדם לא עושה את הסינון הכפול, כלומר גם על המחשב אז ברור שיש תמונות נשים(ואף הרבה יותר גרוע)
ואם הוא כן עושה את הכפול אז אני לא יודעת, צריך לברר......

• הוסף לסימניות
מישהו יודע?
בכל מקרה מדובר בחסימה על המחשב לא על הספק

• הוסף לסימניות
זה מאד משנה
כי אם בנאדם לא עושה את הסינון הכפול, כלומר גם על המחשב אז ברור שיש תמונות נשים(ואף הרבה יותר גרוע)
ואם הוא כן עושה את הכפול אז אני לא יודעת, צריך לברר......
אם את לא יודעת, למה את אומרת סתם??
אני עם אתרוג, ולא נתקלתי בתמונות נשים!! הפוך! הוא מסנן אפילו יותר מדי! גם תמונות שלא אמורות להיות חסומות - נחסמות באתרוג.
ואין לי שום סינון כפול. הסינון הוא ברמת הספק/תשתית

• הוסף לסימניות
לאחרונה אתרוג מחמירים מאד.... עד כדי בלתי אפשרי עם הסינון [נותן הרבה פחות מנטפרי]
אז יתכן שהיא לא אמרה סתם, אלא פשוט אינה מעודכנת

• הוסף לסימניות
1679248185137.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה