כללי מה עדיף? נציג שירות או מערכת ממוחשבת?

• הוסף לסימניות
בתור נציג קופת צדקה חשובה לי דעת הקהל בענין:
איך תעדיפו לתרום/ לשלם חוב או כל העברת תשלום באמצעות כרטיס אשראי
האם דרך נציג/ת שירות או דרך מערכת ממוחשבת בהקשת ספרות

התשובה חשובה לי מאוד לצרכי צדקה.
תזכו למצוות, שלום

• הוסף לסימניות
נציג שרות.
אבל כדאי להעביר את האשכול לאיש את רעהו, יהיה מענה רחב יותר.

• הוסף לסימניות
בודאי שדרך נציג שירות - רק כדאי לדאוג למענה מהיר כדי שאנשים לא יתייאשו מההמתנה ויוותרו על התרומה...

• הוסף לסימניות
אין כמו מענה אנושי, ובמיוחד בתחום הזה של הצדקה, אנשים שתורמים מחכים לשמוע את ה"תזכו למצוות" ולהרגיש שהתרומה שלהם באמת עוברת למקומות הנכונים.
אין ספק שזה משדר הרבה יותר אמינות!!!

• הוסף לסימניות
אין אף אחד שחושב כמוני?

מעניין מאוד, אני אישית תמיד העדפתי את הממוחשב. אולי מחמת התחושה שאני כאילו משלם במקום, וגם זה נותן אשליה מסויימת של דיסקרטיות כשאני לא צריך לחשוף באזני נציג את מספר האשראי ה'חסוי'.

כמו"כ השאלה מעמיקה יותר כאשר הנציג בא מחברה חיצונית כגון 'ביפר' וכדו' שעם כל הרצון הטוב, קשה להם להעביר את התחושה שתרמת להם, ושהם מעריכים אותך על כך. מה גם שמושגים בסיסים של צדקה וכדו' מעט זרים להם. האם גם שירות זה תעדיפו על פני מערכת ממוחשבת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קריאייטיבית;1566934:
אין כמו מענה אנושי, ובמיוחד בתחום הזה של הצדקה, אנשים שתורמים מחכים לשמוע את ה"תזכו למצוות" ולהרגיש שהתרומה שלהם באמת עוברת למקומות הנכונים.
אין ספק שזה משדר הרבה יותר אמינות!!!

מסכימה איתך בכל מילה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלום בן משה;1567251:
מעניין מאוד, אני אישית תמיד העדפתי את הממוחשב. אולי מחמת התחושה שאני כאילו משלם במקום, וגם זה נותן אשליה מסויימת של דיסקרטיות כשאני לא צריך לחשוף באזני נציג את מספר האשראי ה'חסוי'.

כמו"כ השאלה מעמיקה יותר כאשר הנציג בא מחברה חיצונית כגון 'ביפר' וכדו' שעם כל הרצון הטוב, קשה להם להעביר את התחושה שתרמת להם, ושהם מעריכים אותך על כך. מה גם שמושגים בסיסים של צדקה וכדו' מעט זרים להם. האם גם שירות זה תעדיפו על פני מערכת ממוחשבת?

דוקא אני בד"כ מעדיפה את הממוחשב נותן לי הרגשה שזה יותר קצר ומהיר מנציג שרות

• הוסף לסימניות
נציג שירות
מרגיש יותר בטוח.. דיברתי עם משהו בוודאות! , לא הקשה ממוחשבת שאולי לא נקלטה וכו'

• הוסף לסימניות
נציג שרות אבל רק אדיב.
אם הוא לא אדיב מאוד עדיף מערכת ממחושבת

• הוסף לסימניות
מערכת ממוחשבת

• הוסף לסימניות
מערכת ממוחשבת, עם אפשרות להקיש 0 בכל שלב ולעבור לנציג.

• הוסף לסימניות
נציג שירות.
תמיד יותר נחמד כשיש מענה אנושי, ולדעתי גם יותר בטוח (אפשר לשאול וכו' מה שאין במערכת ממוחשבת).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלום בן משה;1567251:

רק נציג שירות בכרטיס אשראי...בחיים לו חברה חיצונית זה נשמע מעליב. במיוחד שבן אדם מחפש מילה טובה ושמות לתפילה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chamutal;1568102:
רק נציג שירות בכרטיס אשראי...בחיים לו חברה חיצונית זה נשמע מעליב. במיוחד שבן אדם מחפש מילה טובה ושמות לתפילה

זה בדיוק מה שהתכוונתי, באופן שאין לקופה אפשרות להחזיק נציגי שירות 24 שעות ביממה, ומוכרחת להשתמש בחברה חיצונית, או לחילופין במערכת ממוחשבת, מה להעדיף?

• הוסף לסימניות
תלוי.
בנוגע לתשלום חוב- אם המערכת מספקת מס' אסמכתא, לא אכפת לי להשתמש במערכת ממוחשבת. העיקר שלא יגידו "חשבונית תישלח..." ואז אין לי הוכחה ששילמתי.

בעניין תרומות- בעיניי אין תחליף לנציג שירות. הפנייה האישית היא חלק מהתחושה שתרמת. אפילו בזמנו כשהייתי תורמת ע"י ספחים בדואר, ההרגשה היתה של תשלום חוב ולא תרומה.

• הוסף לסימניות
מענה ממוחשב עם אפשרות לנציג שירות (יש כאלו שלא מסתדרים עם ההקשות וכו' ועלולים להתייאש)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה