כללי מה עדיף? ספר חדש

• הוסף לסימניות
לא אני עשיתי
רק רוצים לדעת מה יותר מקצועי, מוכר, יפה וכו'
כל תגובה תתקבל בברכה.

• הוסף לסימניות
הראשון יותר סולידי ומכובד ומשדר הקניית שליטה על החיים - המפתחות בידך.
השני יותר משדר חילוץ ממיצר ומצבי חוסר אונים.
השאלה היא מה אמור הספר להיות. פרקטיקה לחיים איכותיים יותר, או פתרונות לאנשים שהסתבך להם העניינים.

• הוסף לסימניות
ועוד סגנון קצת שונה-

• הוסף לסימניות
השני יותרה מעניין, רק להקטין את האימג' ולרווח את הטקסט. ולהוריד את האפקט משם הספר, או לעשות אותו פחות דרמטי.

• הוסף לסימניות
אני הייתי הולך על הראשון
השלישי גם נחמד
השני מפחיד
כולם יותר טובים מהגירסא הקודמת של ה"גשם" של המפתחות

• הוסף לסימניות
אני הייתי הולך על הראשון
השלישי גם נחמד
השני מפחיד
כולם יותר טובים מהגירסא הקודמת של ה"גשם" של המפתחות

• הוסף לסימניות
זה משדר את אותה שליטה על החיים כמו הראשון אבל בצורה יותר עדינה ולא בסגנון רשמי כל כך כמו שחור של השופטים ועורכי הדין.... גוון הפונט נראה לי צריך התאמה לחום הדומיננטי.

• הוסף לסימניות
אם האחרון אז אולי כדאי להוריד את המפתחות שבתוך חלל הדלת.

• הוסף לסימניות
אהבתי את האחרון

..

• הוסף לסימניות
הראשון, והאחרון בלי המפתחות בצד ימין. השני קצת מלחיץ (למרות שהעיצוב שלו מענין ומסתורי מתאים לספר אחר) והספר לפי הבנתי אמור לשדר אופטימיות.

• הוסף לסימניות
האחרון, משדר יותר אופטימיות, רק בלי המפתחות בפינה השמאלית, כמו שהעירו לפני.
הראשון והשני קודרים לטעמי.

• הוסף לסימניות
התכונתי למפתחות ברקע בצד שמאל של הכריכה השלישית.

• הוסף לסימניות
שי דרומי הגדיר מצויין!

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים. כל תגובה מתקבלת בברכה!

• הוסף לסימניות
האחרון בנאלי ומשעמם.
השני דרמטי וחזק אבל מתאים לסרט או ספר מתח ולא לספר הדרכה.
הראשון סולידי, נקי ומעורר עניין.

• הוסף לסימניות
הראשון!
בדיוק כמו שSHIA הגדיר,
השלישי משעמם והשני מתאים לספר מתח.

• הוסף לסימניות
מצטרף לכל מי שהגדיר את הראשון כטוב ביותר.

• הוסף לסימניות
אהבתי את הראשון,
השלישי הוא כבר מאד סטנדרטי ושגרתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה