כללי מה עדיף? ספר חדש

• הוסף לסימניות
את רוצה לשמוע עוד דעות? הראשון! ואם לא אז השלישי, השני ממש לא.

• הוסף לסימניות
לי קצת מפריע כל סגנונות הכריכה, אותי לא היה מושך לקנות כזה ספר, האם בגלל ששמו מפתחות.. יש צורך בתמונה של מפתח? לפי דעתי הכריכה צריכה לתת איזשהו כיוון של סקרנות או חדשנות ע"מ שמי שרואה את הכריכה ירגיש שזה בדיוק הספר שהוא רוצה לקרוא. וזה מה שחסר לי בכל הכריכות. למשל הייתי אומרת לעשות איזשהו פתח וירטואלי לאולם שכולו מואר בקרני שמש, זה יותר נותן הרגשה טובה/רוחנית/נגיעה בנפש מאשר מפתחות.

ואבקש סליחה מהמעצבת על הביקורת, אחרי הכל עבודה יפה מאוד!

• הוסף לסימניות
אהבתי את האחרון, וגם הראשון יפה. באחרון, הצבעים יותר זורמים לי.

• הוסף לסימניות
הראשון! בביצוע
השני! ברעיון
מצרפת תמונת מפתחות וקטורי .

קבצים מצורפים

• מפתח ובית.rar
    KB 140.6 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
אכן הראשון הכי מתאים ומקצועי, אבל...
המפתחות ענקיים נורא, וזה לא נעים.
אותי אישית לראות מפתחות נורא מגעיל. תמיד יש להם ריח מגעיל של מתכת. (או שרק לי זה מפריע?)
או שתקטיני (למעצבת) את המפתחות, ותעשי "אור" מסביב (בהתבסס על הרעיון הנפלא של נחמי)

• הוסף לסימניות
הראשון הכי יפה, אם כי גם השלישי .. בראשון הייתי מקטינה את המפתחות שיהיה חלל יותר נקי.

• הוסף לסימניות
הראשון- ברור!!!
רק כדאי להוריד את הטקסט או להעביר אותו למקום אחר,
הוא מידי צמוד לשוליים העליונים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה