מידע שימושי מה עדיף- עגלה בוגבו בי 6 או דרגנופליי

• הוסף לסימניות
באופן כללי עם מוכרים לא הייתי מתעסקת, הם משוחדים ע"פ אחוזים, סכסוכים וכו
בירורים זה רק מול נסיון של אנשים

• הוסף לסימניות
מניסיון אישי של 2 העגלות (2.5 לבי6 וחצי שנה לדרגונפליי)
הדרגונפליי נוחה בפער מהבי6
יותר מרווחת
נוחה לקיפול!!!!!!
נכנסת בכל מקום וקלה יותר מהבי 6 (עולה 4 קומות בלי מעלית....)
היא לא מרגישה לי מסורבלת, או מגושמת במיוחד.
מבחר מהממם של צבעים.
הבי6 גם מוצלחת מאוד אבל קשה לקפל אותה עם תינוק ביד.
בהצלחה:)

• הוסף לסימניות
לדעתי הבי 6 מספיקה לילד עד גיל 8 חוד' גג.
זה עגלה יתר קטנה, ולא מאכלסת ילד יותר גדול ושמן.
הדרונפליי, יותר מרווחת, ויכולה להספיק לילד עד גיל שנה++
הטיולון שלו ממש מרווח ונח, ולדעתי שיקול.
כי לא לכולם מתאים אחרי שקונים עגלה יקרה, אחרי שנה לקנות עוד טיולון יקר..

• הוסף לסימניות
יש לי bee וזה מספיק גם לילד בגיל שנה וחצי
עגלה פצצה!!!
פרקטית, נוחה לשימוש לא כבדה
בקיפול פחות נוחה
חזקה וטובה
אם אפשר להשיג, יותר מממליצה!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
גם אני מכירה הרבה ששמים שם ילדים גדולים ממש (בבי)
לא מפריע בכלל

• הוסף לסימניות
מנין לך שבדרונפלי נח להם
יכול להיות...
אני רואה שנח להם מצוין, ויכולים לישון שם חזק לילה שלם!
אבל יכול להיות שגם בדגונפליי
חושבת שאין על הbee! פרקטית בגודל, באיכות ובחוזק

• הוסף לסימניות
הייתם קונים דרגונפליי לתנוקת בת 4 חודשים? עד עכשיו השתמשנו בדונה X וזהו היא צרה וקטנה והכריות ראש שלה מעצבנות, וגם ממש פתוחה לחורף. מתלבטת אם שווה לי לקנות עכשיו עגלה. אשמח לשמוע מהמבינות ומאלו שמשתמשות בדונה ובעגלה האם זה שימושי מתי את לוקחת דונה ומתי עגלה? והאם כדאי לי דרוגנפליי קומה שניה בלי מעלית?

• הוסף לסימניות
השאלה כמה היא רגועה
וכמה תהיה באמבטיה
אין כמו אמבטיה בחורף- סגור וטוב.
(אם תהיה בטיולון, את אולי יכולה לקנות את הבאטרפליי... מצד שני קצת קטנה בשביל טיולון...)

• תודה
Reactions: gol
  • הוסף לסימניות
הייתם קונים דרגונפליי לתנוקת בת 4 חודשים? עד עכשיו השתמשנו בדונה X וזהו היא צרה וקטנה והכריות ראש שלה מעצבנות, וגם ממש פתוחה לחורף. מתלבטת אם שווה לי לקנות עכשיו עגלה. אשמח לשמוע מהמבינות ומאלו שמשתמשות בדונה ובעגלה האם זה שימושי מתי את לוקחת דונה ומתי עגלה? והאם כדאי לי דרוגנפליי קומה שניה בלי מעלית?
במצב שכזה הייתי ממליצה לך לבדוק את העגלה ג'ולס אייר פלוס שזה טיולון פצצה שכיבה מלאה ויש אפשרות לרכוש אותו יחד עם אמבטיה, בא בכמה צבעים יפים , עגלה איכותית, מתקפלת בקלות גם יחד עם האמבטיה ובעצם גיל ארבעה חודשים זה גיל שהרבה מעבירים כבר מאמבטיה לטיולון ואח"כ בגיל שנה פלוס קונים טיולון קליל... שזה לדעתי שלב שחבל לך להשקיע כ"כ הרבה כסף לקנות אמבטיה בוגבו... שהיא לא להרבה זמן.
תבדקי את הגולס, היא זולה יותר ופונקציונלית בשביל השלב הזה בעיני הרבה יותר

• תודה
Reactions: gol
  • הוסף לסימניות
לא התנסיתי בבי
יש לי את הדרגונפליי ואני יותר ממרוצה!!!!
נוחה וקומפקטית, מתקפלת ברגע ונסיעה חלקההה
ממליצה ממש

• הוסף לסימניות
אין על ה be
הבנתי שאפשר עדיו למצוא באתרים את הדגם
תעשי חיפוש.
אני עם ילד שני בעגלה הזו ונהנית מאוד!

• הוסף לסימניות
מישהי יודעת כמה בערך עולה הדרגונפליי היום?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לטעמי הבי 6 מעוצבת הרבה יותר יפה
הדרגונפליי מאוד צרה וארוכה בפרט הטיולון
הרבה נחת !

• הוסף לסימניות
אחרי שהיה לי את ה בי 6 שקניתי לפני 3 שנים קניתי עכשיו דרגונפליי אין מה להשוות פי מיליון יותר טוב

• הוסף לסימניות
דרגונפליי היוhttps://www.babylino.co.il/items/5882017-%D7%A2%D7%92%D7%9C%D7%AA-%D7%9E%D7%A9%D7%95%D7%9C%D7%91%D7%AA-Bugaboo-Dragonfly-%D7%91%D7%95%D7%92%D7%91%D7%95-%D7%93%D7%A8%D7%92%D7%95%D7%A0%D7%A4%D7%9C%D7%99%D7%99-%D7%A9%D7%9C%D7%93%D7%94-%D7%A9%D7%97%D7%95%D7%A8%D7%94-%D7%91%D7%93-%D7%90%D7%A4%D7%95%D7%A8-%D7%92%D7%92%D7%95%D7%9F-%D7%90%D7%93%D7%95%D7%9D-ם הכי זול 4390

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה