מידע שימושי מה עדיף- עגלה בוגבו בי 6 או דרגנופליי

• הוסף לסימניות
חחחח
אפילו לא קרוב לזה..
ואגב, חודשיים וחצי ממש לא מספיק כדי לבדוק

אני מקווה שאין לך חנות עם מלאי של דרגונפליי??
:)

• הוסף לסימניות
מה עדיף- עגלה בוגבו בי 6 או דרגנופליי?
עדיף מידע ממי שהיה לו את שתיהן,
וכן אשמח לשמוע על בעיות וכדו' אם יש בדרגונפליי
לי יש דרגונפליי ואני ממש מרוצה.
1. כי הצורה שלה לא קטנה מידי...(אני לא אוהבת שהתינוק מקווץ באמבטיה.
2. מתקפלת מושלם ונכנסת לכל מקום.
3. גם האמבטיה מתקפלת.
מרוצהההה

• הוסף לסימניות
אין כמו הדרגונפליי שמתקפל כמעט לאפס מקום,
חוסך מקום ברכב, קל לקפל לתא מטען ( לא צריך שכל התחנה תעזור כשעולים לאוטובוס🤪)

• הוסף לסימניות
אני עם דרגונפלי ולא ככ" הלהבתי,
קצת מוגשמת
ונראית לי לא יציבה האמבטיה ממש מתנדנדת לי,
ולפעמים הידית תוך כדי הליכה בורחת לי פנימה
גם אצליכן זה קורה ?
יש מה לנסות לממש אחריות?

• הוסף לסימניות
יש מה לנסות לממש אחריות?
תנסי לשלוח לחברה
לדעתי מצדיק
ממה שאני רואה בסביבתי, מי ששלחה לחברה לא התחרטה
(אם כי את צריכה בינתיים עגלה חילופית, וזה קצת יותר מורכב)

• הוסף לסימניות
שמעתי שיש הרבה שברים בדרגוןפליי אשמח לדעת אם זה נכון

• הוסף לסימניות
חנות גולד ביבי בבני ברק הפסיקה למכור את הדרגונפלי, המוכר אמר לי שזה לא כמו הבוגבו דגמים אחרים מבחינת איכות,
והרבה באו אליו עם שברים.
אבל אני שמעתי הרבה שכן מרוצות. וראיתי כמה שאמרו שהיה להם באמת שברים והיו צריכות תיקונים....
אני ממש מתלבטת בין הבי6 שקצת מיושן עכשיו אבל יש לו ניסיון של הרבה שנים, ואין אחד שטוען שלא חזק
בין הדרגונפליי שהוא הרבה יותר יפה ויש לו מבחר של צבעים אבל זה לקחת סיכון על האיכות.

• הוסף לסימניות
חנות גולד ביבי בבני ברק הפסיקה למכור את הדרגונפלי, המוכר אמר לי שזה לא כמו הבוגבו דגמים אחרים מבחינת איכות,
והרבה באו אליו עם שברים.
אבל אני שמעתי הרבה שכן מרוצות. וראיתי כמה שאמרו שהיה להם באמת שברים והיו צריכות תיקונים....
אני ממש מתלבטת בין הבי6 שקצת מיושן עכשיו אבל יש לו ניסיון של הרבה שנים, ואין אחד שטוען שלא חזק
בין הדרגונפליי שהוא הרבה יותר יפה ויש לו מבחר של צבעים אבל זה לקחת סיכון על האיכות.
לא רוצה ח"ו לדבר על חנות ספציפית, ויודעת שזה חנות ממש אמינה וזולה.
אבל- הוא לא משווק מורשה של בוגבו, וכל תיקון הכי קטן היה בשבילו סיפור..
ולכן העדיף לא להתעסק איתם, ככה אמר לי.
הדרגונפליי מעולה! ויש אחריות מצוינת...

• הוסף לסימניות
את שאר הדגמים הוא כן ממשיך למכור, זה לא אומר שעם הדגם הזה היה לו יותר צורך להתעסק איתם?

• הוסף לסימניות
איזה חנות בירושלים מוכרת את הדרגונפליי עם אחריות מקורית, במחיר טוב?

• הוסף לסימניות
והרבה באו אליו עם שברים.
חנות אמינה מאוד ! אמרה לי שלא ברור למה בוגבו הפסיקו ליצר את הbee כי זה הדגם הכי מוצלח שלהם
(לא סתם הרחובות היו מלאים ועדיין מלאים בה )

• הוסף לסימניות
אני ראיתי שבוע שעבר במוצצים בוגבו בי6 שחורה חדשה למכירה

• הוסף לסימניות
ממליצה על הבי 6. חזקה מאד, נוחה לילד, נוחה לאמא, מושלמת.
אין לה בעיות של תיקונים, מחזיקה להרבה שנים..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה