מה עדיף- פארק חולון או פארק הרצליה??

• פותח הנושא bbr
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני רוצה המלצות לאחד משני הפארקים הנ"ל אשמח לשמוע המלצות ממי שהיה, מה יותר מוצלח, שיהיה תעסוקה לכמעט יום שלם, (לא רוצה פארקים שאחרי שעה אין מה לעשות שם:rolleyes:)
בעיקר לילדים קטנים גילאים 3-6 (אבל שגם אנחנו ההורים לא נתייבש משעמום)

תודה
ומועדים לשמחה...

• הוסף לסימניות
עד כמה שאני זוכרת (בחולון היינו לפני 3 שנים ובהרצליה לפני חצי שנה)
פארק הרצליה יותר מענין
אבל אין שם כמעט עצים לצל (רק במקום אחד)
ובחולון (כה שזכור לי) היה יותר

• הוסף לסימניות
אם כבר פארק הרצליה.

בקניון ע"י הפארק יש בכניסה הראשית בריכת דגים גדולים, יכול להעסיק את הילדים הרבה זמו מעניין...

• הוסף לסימניות
הרצליה מקסים וע-נ-ק. אבל קחו בחשבון שתצטרכו לרוץ אחריהם במתקנים כי המתקנים ענקיים והילדים קטנים.
יש מתחם לקטנטנים אבל יותר יתאים לבן\בת השלוש ולא כ"כ לבן\בת השש.
ותמיד יש את הקיוסק לארטיקים...והדגים שבאמת מרתקים ילדים.
המבוגרים נהנים כשהילדים נהנים. חוץ מזה אין למבוגרים משהו מיוחד שם, אא"כ תעשו פיקניק או משו.

• הוסף לסימניות
בחולון יש כמה אזורי מתקנים מוצלים שמתאימים לגיל + שייט פדלים - חויה בדיוק לגיל הזה.
הרצליה פחות מנוצל, יש בו רק איזור מתקנים אחד שילדה בת 5 פחדה לעלות עליהם... ואין שם כמעט צל.
מנסיון של שני הפארקים עם גילאים 3,5 נהנו הרבה יותר בחולון.

• הוסף לסימניות
שהינו היום בהרצליה.היה מדהים הילדים חזרו מבסוטים ומרוצים!

• הוסף לסימניות
איזה אוטובוס מגיע מבני ברק לפארק הרצליה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיסטר;865390:
שהינו היום בהרצליה.היה מדהים הילדים חזרו מבסוטים ומרוצים!
מה כמות האנשים שהיו שם יחד איתכם, או במילים אחרות, עמוס? פארק לאומי מס' 2?

• הוסף לסימניות
תודה לכל מי שהגיב, אבל הגיבו אחרי שכבר נסענו.
נסענו בסוף להרצליה, היה מקסים! מאוד מאוד נהננו, מתקנים שווים בהחלט, והחבר'ה שלי עלו על כולם בלי שום בעיה, (בנים בגילאי 3-6) אבל אני מאמינה שיש ילדים יותר גדולים מהקטן שלי בן ה3 שפחדו מהמתקנים הגדולים, אבל יש כזה שפע של מתקנים שכל גיל יכול למצוא שם מה לעשות...
היה שם יחסית ממש ריק לעומת פארקים אחרים שהיינו בחגים אחרים, אבל לדעתי זה בגלל שאין שם סוכה אחת לרפואה ובעלי צם עד הלילה שחזרנו הביתה:rolleyes: אני לא מבינה מה אנשים אחרים עשו בענין הזה...
ומבחינת צל דווקא הרבה מהשטח מוצל ומסוכך.

בקיצור ממליצה בחום אבל שהגברים יאכלו לפני כן בבית;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה