מה עדיף? (פרסומת לפאות)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;731927:
אופס....
איפה כל הפרסומאים?.....
הם צדיקים ב"ה
כתבתי בכותרת שזו פרסומת לפאות - והנה לקחו לתשומת ליבם..

חויד -נקודה נכונה, תודה

• הוסף לסימניות
השאלה מה יתרונות הלקוח. כי המסרים שונים לחלוטין.
המודעה הראשונה מדברת על זה שיש הרבה פאניות, אבל רק אחת שהיא פאנית סטייליסטית.
המסר הוא על יוקרה, איכות גבוהה וכן הלאה. (העיצוב לא משהו)
(אגב, אם לא תשימי פאה בצבע בלונד בתמונה הקטנה של כל הפאות, אז סיכוי גדול שהיא מפסידה קהל יעד גדול).
והמודעה השניה מדברת על זה ש'תקבלי מוכן את הפאה מתי שתרצי [להיראות את]'.
שזה מסר יותר על מהירות עבודה, ובהבלעה גם על איכות, אבל לא מספיק מודגש.
אגב, העיצוב של השני הרבה יותר יפה, אבל לא הייתי עושה בכל שורה 2 מילים אחת גדול אחת קטן,
כי זה יוצר קו מסויים שהוא לא נכון/יפה/נעים לעין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;732442:
והמודעה השניה מדברת על זה ש'תקבלי מוכן את הפאה מתי שתרצי [להיראות את]'.
שזה מסר יותר על מהירות עבודה, ובהבלעה גם על איכות, אבל לא מספיק מודגש.
אגב, העיצוב של השני הרבה יותר יפה, אבל לא הייתי עושה בכל שורה 2 מילים אחת גדול אחת קטן,
כי זה יוצר קו מסויים שהוא לא נכון/יפה/נעים לעין.

אני חוששת שלא הובן פה המשפט שכתוב. :eek: כתוב: " כאשר את רוצה להיראות כמו שסירקת את הפאה שלך" - (יוצא קצת עילג בעברית אבל הכוונה זה לא קשור למהירות הביצוע אלה לרמה שלה- שיראו שסירקת את הפאה!!

וחוצמזה יש כאן לא מעט דוברות אנגלית שיודעות להביע דעה!!;)

• הוסף לסימניות
אכן, קראתי שוב. משפט די ארוך ומסובך :)

• הוסף לסימניות
עוד סקיצה

שלחתי גם את זו היום
שוב - תעשו לי טובה - תשכחו מהעיצוב, אני עוד לא אוחזת שם - זוהי סקיצה. התייחסו לרעיון (לכן פרסמתי בפורום "פרסום" ולא גרפיקה..)

תודה!

קבצים מצורפים

• ad5.jpg
    KB 818.8 · צפיות: 37
  • הוסף לסימניות
אהבתי את הרעיון.
מפתיע, מעכב להתבונן, ונותן תחושת רכות מיידית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;732766:
אהבתי את הרעיון.
מפתיע, מעכב להתבונן, ונותן תחושת רכות מיידית.

אבל זו לא פירסומת על טיב הפיאות- היא לא יצרנית:confused:
היא רק מעצבת ומסרקת, לא?

• הוסף לסימניות
נכון- אבל פאנית טובה היא זו שגורמת לפאה להיות רכה ונעימה

• הוסף לסימניות
הבעיה היא לא רק בסקיצות אלא במסר שמשתנה ממודעה למודעה... נראה לי שאת קודם בונה תמונה בראש ואז "מדביקה" לה מסר. תחליטי קודם מה המסר (הברור!) שאת רוצה להעביר, ואז תחשבי על איך להעביר את זה בקריאטיב.
המלצה שלי - לכי על משהו בסגנון השני, רק שהכיתוב יהיה אחיד ומשהו יותר בסגנון:
"For a sheitel that's been treated by an Expert"​

• הוסף לסימניות
תודה אבל לא -תביני, אני לא עובדת עם מקצוענית וגם לא אחת שמבינה למה זה חשוב - היא פאנית, ובסה"כ רוצה מסר שיאמר איכשהו (ולא משנה לך איך) שהיא פאנית טובה. לא משנה לה מאיזה כיוון זה מגיע - הפיאות יוצאות אצלה רכות במיוחד/היא יודעת להתאים את עצמה לכל סגנון/הפיאה נשארת טובה יותר, יותר זמן... זה כבר לא משנה לה - תכל'ס השורה התחתונה היא שהיא פיאנית טובה ומבחינתה אני יכולה לעשות זאת מכל כיוון שבא לי. כמה שזה נשמע קל יותר, זה גם מגביל, כי זה משאיר מידי הרבה כיוונים פתוחים ולכן - כל מודעה אכן אומרת משהו אחר.
בסוף החלטנו לעבוד על הכיוון הזה שהיא פיאנית טובה לכל אחת - זאת אומרת, לא משנה איזו פיאה יש לך, היא יודעת להסתדר איתה
עכשיו שהמסר שהיא רוצה להעביר ברור לה יותר, יהיה לי גם קל יותר לעבוד איתה ולהכין לה משהו שיעביר את המסר בעז"ה.

• הוסף לסימניות
התמונה עם התינוק מפתיעה באמת, ומושכת תשומת לב.
רק המסר הוא בדיוק השיער ולא הסרוק זה הבעיה היחידה.

• הוסף לסימניות
אצלנו במגזין הינומה, לא יכניסו פרסומות עם פיאות ארוכות.
רק קצרות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה