התייעצות מה עדיף קרן השתלמות או חשבון מסחר עצמאי?

• הוסף לסימניות
אפשר להשיג גם קרן השתלמות בדמי ניהול של 0.32-0.35

תפנו ל'סוכן ישיר' בחברת מגדל, תבקשו להצטרף למסלול כללי או הלכה, ואז תקבלו את הד"נ הללו. אח"כ תניידו לS&P.
ניסיתי השבוע לעשות כזה דבר,
המינימום שנתנו לי למסלול הלכה היה 0.55 (עצמאי ללא צבירה)
מישהוא ניסה לאחרונה והצליח?

• הוסף לסימניות
ניסיתי השבוע לעשות כזה דבר,
המינימום שנתנו לי למסלול הלכה היה 0.55 (עצמאי ללא צבירה)
מישהוא ניסה לאחרונה והצליח?
הודעה חשובה ומצערת!

בעקבות הפרסום אתמול בקבוצת שוק ההון של יוסף מינצברג על האפשרות לקבל במגדל דמי ניהול של 0.4% בקופ"ג להשקעה ובקרן השתלמות, חברת מגדל ביטלה היום את האפשרות לקבל את דמי הניהול האלו, ומעתה דמי הניהול המינימליים שניתן לקבל במוצרים הנ"ל הם 0.6%. (זה בוטל גם לסוכנים בכירים כמו נתי קלמן שעבד איתה)

• הוסף לסימניות
אם אני פותח קרן השתלמות כעצמאי ואח"כ סוגר את העסק אפשר להמשיך להפקיד לקרן?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
באיזה מקרים שווה למכור ניירות שמושקעים בS&P500 ולשלם מס על 70% תשואה. ולהעביר אותם לקרן השתלמות (שכנראה טיפה פחות רווחית) אבל אני מקבל שם פטור מלא ממס.

• הוסף לסימניות
באיזה מקרים שווה למכור ניירות שמושקעים בS&P500 ולשלם מס על 70% תשואה. ולהעביר אותם לקרן השתלמות (שכנראה טיפה פחות רווחית) אבל אני מקבל שם פטור מלא ממס.
אם זה לעוד חמש עשרה, עשרים שנה ומעלה, לדעתי עדיף להשאיר בעצמאי

• הוסף לסימניות
צריך לחשב את אירוע המס כמה הוא משמעותי ביחס לפטור ממס בעתיד.
וזה בהנחה שאין לך כעת אפשרות להזדכות.

• הוסף לסימניות
צריך לחשב את אירוע המס כמה הוא משמעותי ביחס לפטור ממס בעתיד.
וזה בהנחה שאין לך כעת אפשרות להזדכות.
בהנחה שיש אפשרות להזדכות, יש את הויכוח הידוע ממתי עדיף מסחר עצמאי.
בהנחה שאין, האירוע מס משמעותי מאד, נניח יש מאה אלף שהפכו למאה שבעים, בעוד חמש עשרה שנה בחשבון מסחר יהיו 680000 שחייבים במס של בערך125000, סה''כ יהיו לך ביד 555000.
אבל אם תמכור עכשיו תשלם מס של בערך עשרים אלף וישארו מאה חמישים שיהפכו בערך לאותו סכום (בהנחה של פגיעה של 1 אחוז בתשואה), אבל בתוספת סיכון של קרנות ישראליות על חסרונותיהם הידועים, פגיעה של יותר מאחוז בתשואה בהנחה שהפגיעה אכן גבוהה יותר לכל הפחות זמנית.
לסיכום, לדעתי אין שום תועלת, יש סיכון קטן, יש כאב ראש למכור לפתוח קרן ולקוות שכלום לא ידבק ליד בדרך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה