עם איזה מצלמה את עכשיו?נכתב ע"י 0405 שירה;1639162:התלבטות קשה למרות שנראה לי שהמצלמה תנצח מה אומרים ?
רישיון ורכבנכתב ע"י 0405 שירה;1639239:יש לי 70D ונסחבת עם ציוד להרבה מקומות
ורוצה להשתדרג לפול פריים מצלמת גם אירועים קטנים רוצה לצלם יותר סיורי חתן כלה ( מצלמת פה ושם )
זה החלמות שלי כרגע
נכתב ע"י 0405 שירה;1639239:יש לי 70D ונסחבת עם ציוד להרבה מקומות
ורוצה להשתדרג לפול פריים מצלמת גם אירועים קטנים רוצה לצלם יותר סיורי חתן כלה ( מצלמת פה ושם )
זה החלמות שלי כרגע
נכתב ע"י rosmarin;1639362:את מי את יותר אוהבת, את אבא או את אמא?
נכתב ע"י בנימין41;1639366:זו באמת בעיה קשה,
מצד אחד, רכב לא יכול לצלם (אלא אם כן יש לו מצלמת דשבורד)
ומצד שני אי אפשר לנסוע על מצלמה (אלא אם כן הזום מספיק ארוך)
תש"ח.
לא בטוח בכלל..נכתב ע"י נחמי052;1639313:רישיון ורכב
אבל זה טיפהיותר יקר מהמצלמה
נכתב ע"י קקטוס;1639575:לא בטוח בכלל..
רישיון ורכב יכולים להסתכם ב10000 ש"ח
מצלמה ועדשות יותר בכיוון ה20000
או כסף למוניותנכתב ע"י efrat1;1639601:בתנאי שיש לך דלקן![]()
נכתב ע"י קקטוס;1639575:לא בטוח בכלל..
רישיון ורכב יכולים להסתכם ב10000 ש"ח
מצלמה ועדשות יותר בכיוון ה20000
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים