- הוסף לסימניות
שיאומי על הפנים
איטי, בנוסף יש בעיות המגעים של הדיבורית והטענה אותה נקודה
כך שלפעמים נהפך לאוזניה ללא תקנה
איטי, בנוסף יש בעיות המגעים של הדיבורית והטענה אותה נקודה
כך שלפעמים נהפך לאוזניה ללא תקנה
דווקא לי יש שיאומי ואני מאד נהניתלשתי אחיות שלי יש שיואמי והם ממש לא נהנות.
לאבא שלי יש 208 ונהנה מכל שניה.
אני גם לא ממש מבינה מה רוצים משיאומי...דווקא לי יש שיאומי ואני מאד נהנית
ולאבא שלי יש 208 וזה על הפנים....
לא שומעים ב208 כמו בשיאומי
והכפתורים שם לא נוחים בכלל...
ברור ש208 לא כליל השלימות!אני גם לא ממש מבינה מה רוצים משיאומי...
יש לנו את שתיהם ו208 פשוט דפוק!!
ממש מעצבן לחייג ממנו ולדבר איתו בכלל...
אולי זה תלוי בגרסאות....
yossikemאין לי פרטי.
תכתוב לי ת'כתובת מייל....
התומך יתמוך לי בסים של סלקום?יש כשר ויש תומך כשר ועוד ועוד
תלוי באיזו גירסההתומך יתמוך לי בסים של סלקום?
הוא יותר טוב מהכשר?
איך מבטלים את הבלוטוס?גם לי נגמר מהר בהתחלה עד שכיבו לי את הבלוטוס..
הוא טוחן סוללה.
אין לי מושג.איך מבטלים את הבלוטוס?
באיזה מכשיר? בעיקרון יש בהגדרות הגדרה של הבלוטוס ואפשרות להדליק/לכבותאיך מבטלים את הבלוטוס?
אין מה לחשוש, זה רק מחזיר את ההגדרות לברירת מחדל כמו שהיה בהתחלהידוע לי שיש דרך 'שחזור הגדרות יצרן', רק שאין לי מושג אם זה מוחק דברים
לא מוחק אנשי קשר? בטוח?אבל צריך לשים לב שלא לוחצים על כפתור אחר... אלא רק שחזור הגדרות יצרן
זה לא מוחק, אבל אני לא רוצה כנ"ל לקחת אחריותלא מוחק אנשי קשר? בטוח?
שמעתי על כמה שניסו לבטל בלוטוס (בנוקיה 208) ובטעות מחקו הכל.
אני צריכה שלא ימחקו לי אנשי קשר, ויומן
להחליף סוללה . משהו לא תקין בואני היחידה שהבטריה בשיאומי נגמרת לי במהירות??
ואני לא מדברת הרבה בכלל.
סתם לדוג' בלילה זה על 100% בבוקר אחרי השעון מעורר על 60 ומשהו או 70.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים