מה עדיף שיהיה ביחידת דיור?

• הוסף לסימניות
יחידת דיור קטנה באיזור מבוקש מאד. יש אמבטיה מרווחת, חדר שינה יפה עם ארון, וחלל כניסה של 4.5* 2.5 שכולל מטבח ופינת אוכל.
יש שטח נוסף של 2.2 *3 שיכול להיות מרפסת פתוחה או חדרון נוסף. מה עדיף? יש חלונות בכל הכיוונים ולא חסר אויר. בכלל.

• הוסף לסימניות
מרפסת זה פלוס לסוכות
חדרון הוא פלוס כל השנה ונותן אופציה לשרוד שם עם ילד/ים

• הוסף לסימניות
אולי אפשר גם וגם?
כלומר לעשות מזה חדר, אם אפשרות פתיחת הגג לסכך?
אם יהיה לכם ביחידה חדר נוסף מלבד חדר השינה להורים יתכן שתוכלו לקבל דמי שכירות קצת יותר גבוהים, ושוכרים לתקופה ארוכה יותר, זה מעלה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דודסטו;2162010:
נשמע נהדר

יש שאלה?
כן, אם לעשות מזה חדר או מרפסת פתוחה

נכתב ע"י start;2162013:
מרפסת זה פלוס לסוכות
חדרון הוא פלוס כל השנה ונותן אופציה לשרוד שם עם ילד/ים

חלק מחלל הכניסה יכול להיות סוכה, או החדרון עצמו, תלוי באיכות הגג הנפתח. מרפסת זה בנוסף.

• הוסף לסימניות
יחידה עם סוכה זו מעלה עצומה ואם היא מצורפת לחדר זו מעלה עצומה עוד יותר
ועלות השכירות בהתאם

• הוסף לסימניות
אפשר לעשות שם גג נפתח?כאילו מרפסת סגורה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דודסטו;2162062:
אפשר לעשות שם גג נפתח?כאילו מרפסת סגורה?

כן, או בחדר הזה או בחלל הכניסה, יהיה גג לסוכה ( אם לא נשאיר מרפסת פתוחה כמובן)

• הוסף לסימניות
חדר, ואפילו חדרון קטן נוסף משנה פלאים את ערך הדירה.
אני אישית עזבתי יחידה כי לא היה מקום לתינוק, ועברתי למקום זמני למשך
שנה עד שאעבור לדירה שלי.
בלי שום ספק אם היה שם עוד חדרון הייתי נשארת עוד שנה ואפילו יותר אם היה צורך
וגם הייתי משלמת עוד כמה מאות שקלים לחודש

• הוסף לסימניות
בואי נדבר ביזנס, אולי מכאן תבוא הישועה...
איפה הדירה?
מתי היא תהיה רלוונטית להשכרה?

• הוסף לסימניות
יקח עוד זמן...

נכתב ע"י פרח אביב;2162091:
בואי נדבר ביזנס, אולי מכאן תבוא הישועה...
איפה הדירה?
מתי היא תהיה רלוונטית להשכרה?
מרכז ירושלים, בין שרי ישראל לירמיהו. עובדים עכשיו על עיצוב פנים, מקווה שבאיזור שבועות הבא יהיה מוכן.

• הוסף לסימניות
שאלה קשה.
על מה הייתי מעדיפה לשלם???
אז מצד אחד, חדר נוסף זה אופציה לעוד ילדים, וגם לאירוחים, ממש לוקסוס.
מצד שני, מרפסת, נותן מרווח נשימה ומשדרג את הדירה, ולמרות שיש חלונות בכל חדר לכל כיון, אין כמו לצאת ממש לאויר, אני הייתי משלמת על זה.
מצד שלישי, תלוי במחיר שיש לי בשביל שכירות.
בקיצור, שאלה קשה, למרות שאני מאמינה, שאיך שלא תעשי, ככה או ככה, הדירה לא תהיה ריקה.
והעיקר - שיהיה לכם בהצלחה

• הוסף לסימניות
דעתי ג"כ נוטה לכיוון של חדרון, נותן אופציה לתקופות שכירות ממושכות יותר, ואם יש אופציה לסוכה- אז בכלל נהדר, בסה"כ יש דירות 3 חדרים ויותר רבות ללא מרפסות כלל, זה לא נחשב לחסרון, אלא דירה עם מרפסת נחשבת מעלה.

אבל אולי תצליחי לתפוס גם וגם וליצור חדרון קטן של 2.2X 2.2 נניח, ולהשאיר מרפסת קטנה.
אין אפשרות לגנוב עוד קצת שטח מהכניסה ואז להשאיר חדרון מעט יותר מרווח ומרפסת ראויה יותר.

• הוסף לסימניות
כל אחד מעדיף משהו אחר...
מנסיון אישי, העדפתי עוד חדר, לארח/לדחוף לשם את כל הבלאגן כשהשוויגר מגיעה.. וכמו שאמרו אפשר לשרוד עם ילדים.
ומרפסת?
בב"ב לא מכירים את הלוקסוס הזה... אבל בירושלים ובפרט עם יש נוף חבל לסגור אותה.

• הוסף לסימניות
אפשר לסכם את הדיון בכך:
יחידה עם מרפסת יותר קל להשכיר,
ועם חדר נוסף, יותר קל להשאיר את השוכרים.
:)

• הוסף לסימניות
ובלי קשר לשום חדר..
לשים בתים של מזוזות, למה בכל היחידות שהייתי משקיעים על מזוזות ומשאירים אותם בשקית סנדוויץ עם סלוטיפ כמה עולה בית מזוזה 10 ₪...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י revrut;2162826:
אבל אולי תצליחי לתפוס גם וגם וליצור חדרון קטן של 2.2X 2.2 נניח, ולהשאיר מרפסת קטנה.
אין אפשרות לגנוב עוד קצת שטח מהכניסה ואז להשאיר חדרון מעט יותר מרווח ומרפסת ראויה יותר.
האמת, לא חושבת. גם כך היחידה לא ענקית (34 מ"ר ברוטו) וככה זה נישט האער נישט האין.

נכתב ע"י אוריאל83;2163310:
אפשר לסכם את הדיון בכך:
יחידה עם מרפסת יותר קל להשכיר,
ועם חדר נוסף, יותר קל להשאיר את השוכרים.
:)
סיכום מדויק כנראה.

נכתב ע"י stm3948;2163412:
ובלי קשר לשום חדר..
לשים בתים של מזוזות, למה בכל היחידות שהייתי משקיעים על מזוזות ומשאירים אותם בשקית סנדוויץ עם סלוטיפ כמה עולה בית מזוזה 10 ₪...

נקודה חשובה, מקווה לזכור כשנגיע לרגע המרגש ההוא.

• הוסף לסימניות
אני באה מצד הכסף...
ממה שאני רואה בשטח,
זו"צ לא שוכר יחידה לפרקי זמן של יותר משנה-שנתיים.
ולאחרונה מכמה חברותי ראיתי שהן העדיפו יחידה אפילו טיפה יותר קטנה אבל עם מרפסת שאפשר לצאת לנשום שם אויר במקום להתקע אחד בשני כל הזמן,
ובמיוחד אם מרהטים את המרפסת בצורה מתאימה, כסאות, שולחן יפה.
זה מקפיץ ברמות על!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה