מלפני שנתיים למשך שנהמתי היה לך את ה פרו30? כי הבנתי שיצא גירסה חדשה הרבה יותר טובה ותיקנו את כל הבאגים
החנות אמרו לי שיש לה את השמע הכי טוב והבטריה הכי ארוכה
והמוכר אמר שגם לו וגם לאישתו יש את הפלאפון הזה והם שתיהם מאוד מרוצים!
גם לי...המליצו הרבה בכללי על 5*5 וקנינו לא מזמן, היו לי הרבה בעיות של חוסר קליטה- קרה לעוד מישהו?
בדיוק כמו בטלפונים הרגילים, אפל וסמסונוג מוציאות כל דגם בדיוק כמו הקודם רק שמוסיפים לו איזה קשקוש בצד.אני בדקתי אחד לאחד וגיליתי 5על5 וקיו8 אותו דבר בדיוק
וההבדל במחיר בגלל שקיוליקס חושבים שהם איזה מותג
בכל אופן מאוד ממליצה
בעניין הקליטה? ממש מעניין...אני בדקתי אחד לאחד וגיליתי 5על5 וקיו8 אותו דבר בדיוק
וההבדל במחיר בגלל שקיוליקס חושבים שהם איזה מותג
בכל אופן מאוד ממליצה
גם לי.. ואני בגולן... זה קשור למכשיר? יעזור לי מאוד לדעת...גם לי יש 5*5 ויש בעיות קליטה,
אנשים שומעים אותי קטוע, לא ברור, לפעמים מתנתקות שיחות.
יכול להיות קשור שאני ברמי לוי?
גם לי יש 5*5 ויש בעיות קליטה,
אנשים שומעים אותי קטוע, לא ברור, לפעמים מתנתקות שיחות.
יכול להיות קשור זה שאני ברמי לוי?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים