מה עדיף???

• הוסף לסימניות
יש לי הרבה חומר חשוב מאד במחשב שלא נמצא בשימוש שוטף, אבל אני יצטרך אותו בעתיד, אני חייבת לרוקן את המחשב.
מה עדיף למלא בכמה דיסקים און קיי של 4-8, או בדיסק און קי אחד של 32???{ואז וירוס אחד קטן מוחק לי הכל...}
אולי עדיף בכלל להוריד על דיסקים פשוטים?{ולהיות תלויה בסריטות על הדיסק...}
מה אתם אומרים??????

• הוסף לסימניות
עדיף לאחסן בענן כלשהו....

• הוסף לסימניות
תקני כונן חיצוני
יקר! אבל משתלם לטווח הארוך
במקום 10 אונקים שמסתובבים בבית
עדיף אחד גדול וטוב
(עלות כונן-300 עלות 10 אונקים-300)
והגזמתי עם העשר אבל כדאי לעשות חשבון!

• הוסף לסימניות
דיסקים - נשרט, כונן - יתכנו קצרים שיחייבו איתחול, ענן - תלויה בחסדי הבעלים.

בקיצור לגבות בשנים או שלושה אפשרויות הכי בטוח

• הוסף לסימניות
סליחה על הבורות-פה פרוש ענן???
וכן-בגיבוי חיצוני לא יכול להגיע וירוס ואז הכל נמחק????
אפשר להתקין אנטי וירוס על דיסק און קי או על גיבוי חיצוני?

• הוסף לסימניות
ענן, הכוונה להשתמש בשירות של חברה חיצונית ששומרת את הנתונים אצלם ולך יש גישה אליהם.
אם לך קורה משהו במחשב, לא קורה כלום לחומר שלך, כי זה לא יושב אצלך אלא אצלם.
החיסרון בזה הוא שאם משהו אצלם נופל - את אבודה.
דוגמא לשמירה בענן - כוננים של google drive - אם אני לא טועה.
הכי טוב זה לשמור גם בענן וגם בגיבוי מקומי אצלך.

ולזכור תמיד שגם אם משהו נמחק - זה רצון ה' וזה הכי (!) טוב בשבילך...

• הוסף לסימניות
לגוגל דרייב אפשר להיכנס גם ממחשבים חסומים???

{מה שאומר שמכל מחשב אוכל להגיע לחומר?}

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתר10;1277991:
ברימון גם פתוח
השאילה מה קורה באתרוג, כי הרבה אתרים חסומים באתרוג גם אם ברמון פתוח
אבל אני מניח שאם בנתיב זה פתוח, אז גם באתרוג פתוח

• הוסף לסימניות
עכשיו אני מגלה שהגודל של הגוגל דרייב מוגבל. אני רוצה לאחסן בערך 40-50 ג'י גה
מה עושים????

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה