מה עובר על הג'מייל?

• הוסף לסימניות
גם לכם הוא בשום אופן לא מצרף קבצים?
אני תקועה עם עבודות דחופות להעברה מה עושים??

• הוסף לסימניות
כרגע, אצלי עובד טוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירי ו.;626181:
גם לכם הוא בשום אופן לא מצרף קבצים?
אני תקועה עם עבודות דחופות להעברה מה עושים??
אולי החלון של צרף קובץ כבר פתוח. ואת מנסה לפותחו שוב?
ואם בכל זאת לא עובד אפשר דרך דרופבוקס או ג'מבו מייל.

• הוסף לסימניות
ויש גם אפשרות לגרור את הקובץ לחלון הגמייל

• הוסף לסימניות
הדרופבוקס כל כך קל ונח, באמת כדאי לעבור ולעבוד איתו.

להתקנת הדרופבוקס: http://db.tt/NgJidF3

הוראות למשלוח קבצים (עד 2 ג'יגה, תלוי בגודל הדרפבוקס שיש לך):

אחרי ההתקנה יש סמל קטן משמאל לשורת המשימות של קופסא פתוחה. לחיצה פעמיים עליה, פותחת את התיקיה של הדרופבוקס. בתוך הד"ב ישנם כמה תיקיות, כל קובץ שרוצים לשלוח למישהוא אחר מכניסים לתוך תיקיית PUBLIC, מקליקים על הקובץ עם הימני של העכבר, בוחרים "DROPBOX"> COPY PUBLIC LINK", נכנסים למייל ועושים הדבק. הוא מדביק איזהשהוא קישור, שקשמקבל המייל לוחץ עליו הקובץ יורד אליו למחשב.

• הוסף לסימניות
חוץ מהגודל יש לו עוד יתרונות על הג'ימייל?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיר770;626195:
אולי החלון של צרף קובץ כבר פתוח. ואת מנסה לפותחו שוב?
ואם בכל זאת לא עובד אפשר דרך דרופבוקס או ג'מבו מייל.

נכתב ע"י מירי ו.;626676:
חוץ מהגודל יש לו עוד יתרונות על הג'ימייל?

זה לא תחליף לג'מייל. אלא בנוסף אליו. אני משתמשת בו והוא מעולה!

למשל, השימושים שלו אצלי:
יש לי ולגיסתי מחו"ל אותו דרופבוקס. והיא שמה לי תמונות של האחיינים במחשב שלה ואני יכולה לראות במחשב שלי. בלי לשלוח ולמיין ולדאוג שלא יהיה מעל ה-25 מגה ולחכות שעות עד שמעלה... ואז היא מעדכנת כל פעם בתמונות החדשות. ואני מקבלת אותם במחשב שלי ישר בלי צורך להוריד מהג'מייל.

חוץ מזה, לפעמים אני גומרת עבודה באמצע הלילה, וממש לא בקטע שלי לחכות לג'מייל שיגמור להעלות. (ולפעמים נתקע... וכו'...) אז אני שמה בדרופבוקס את הקבצים. מעתיקה את הקישור ושולחת. עד הבוקר בטוח זה יגמור להעלות. ואני לא צריכה לקום מוקדם לבדוק האם גמר להעלות (כי הבטחתי שהעבודה תשלח כבר במשך הלילה...)

בקיצור- אני נהנת ממנו מאוד...
(ובסוגריים;)- אם מתקינים מהקישור שכתבתי לעיל הוא יוסיף לי עוד מקום... ואני באמת נהנת ממנו. אז תהני גם את, ונהנה יחד...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה