כללי מה עובר על קונטרול z?

• הוסף לסימניות
אני לוחצת על קונטרול z ועוד קיצורים באילוסטריטור ו-- לא עובד, מה עושים?????

• הוסף לסימניות
תנסי לסגור את התוכנה ולהפעיל מחדש.
אם לא עוזר - תכבי את המחשב ואח"כ תפעילי מחדש. כנראה המחשב התעייף...

• הוסף לסימניות
אז זה מה שעשיתי ב2 דקות הראשונות זה עבד ופתאום זה קרה שוב!

• הוסף לסימניות
אולי זה קשור לזה שהקפס לוק דלוק??

אפשרות אחרת: איזה תוכנה אחרת שהתקנת היום על המחשב משבשת את הקיצורים.
ואני אומרת זאת בעקבות משהוא שקרה לי לא מזמן, התקנתי איזו תוכנת עזר על המחשב שפתוחה ברקע כל הזמן כשהמחשב דולק, פתאום כשלחצתי על קיצורים מוכרים, המחשב פשוט "השתגע", מבחינתי, לדוג' קונטרולG שמשתמשים בו המון, בחר לי את כל העמוד והקפיץ אותי לדף אינטרנט (כל שניה באמצע עבודה)
וכנ"ל שגעונות עם כל הקיצורים השימושיים..
עד שקלטתי שכנראה קונטרול G זה הקיצור של התוכנה הזאתי לאיזה שהוא חיפוש באינטרנט...
מחקתי את התוכנה ושבו השקט והשלוה לשרור... (באופן יחסי כמובן ;) )

נ.ב. שאלתך לא בפורום הנכון, פרסמי ב"פורום עיצוב גרפי" לא תחת "מדריכים, מתנות וכו'" ותראי ישועות...

• הוסף לסימניות
עוברים לאנגלית במקלדת...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה