נכתב ע"י שולה;644401:עוף עם דבש הולך מאד טוב. לדו':
תערובת של דבש, קטשופ וחרדל ביחס זהה, לטבול את העוף, לבזוק שומשום ולתנור.
להוסיף כמה כפות דבש לסיר של הצלי,
דבש מעורב בתערובת הביצים של השניצלים משדרגת אותם.
נכתב ע"י מירוני;644450:אני עושה פצפוצי אורז טעימים מאד עם הרבה דבש, וזה המתכון:
ממיסים בסיר:
1 מרגרינה
1 חלבה
3 כפות קקאו
4 כפות גדושות דבש
חצי כוס סוכר
ואחרי זה מערבבים את זה עם 8 כוסות פצפוצי אורז ושוטחים על תבנית גדולה, וכזה מתקשה חותכים לריבועים, שומרים במקרר!
בהצלחה!!!
נכתב ע"י מירוני;644450:אני עושה פצפוצי אורז טעימים מאד עם הרבה דבש, וזה המתכון:
ממיסים בסיר:
1 מרגרינה
1 חלבה
3 כפות קקאו
4 כפות גדושות דבש
חצי כוס סוכר
ואחרי זה מערבבים את זה עם 8 כוסות פצפוצי אורז ושוטחים על תבנית גדולה, וכזה מתקשה חותכים לריבועים, שומרים במקרר!
בהצלחה!!!
נכתב ע"י חגית148;644482:מישי פה אמרה כבר ואני חוזרת על זה שוב
טחינה גולמית עם דבש..בלחם מלא
זה מעדן.
אפשר לשים דבש בכל מה שרוצים
אני קונה לפעמים מעדנים כאלה ביו.. בלי סוכר..
שמה כפית דבש וקצת קוואקר וחמוציות...זה מעולה לא צריך יותר מיזה
רק תדעו...שכשדבש בא במגע עם טמפרטורה גבוהה..היינו בישול או אפיה
הוא נהיה רעיל.
ולכן אני לא מעזה לבשל או לאפות עם דבש כלום
זה ממש לא בריא וכל הפואנטה של הדבש--מתבזבזת.
שיהיה לבריאות
תשתדלו לייעל איתו...זה אפשרי![]()
מספיק כבר, מספיק עם הבריאות!נכתב ע"י GRN;644457:נשמע מצויין, אבל חבל שהמרגרינה הורסת את כל הבריאות--- תחליף?
שכחת להוסיף:"בריא? שאכלו החולים..."נכתב ע"י אושר;644697:מספיק כבר, מספיק עם הבריאות!
כשאוכלים מתוק אוכלים לא בריא
את הורסת את כל הטעם. (שימי שמן זית)
אין לי בעיה שישמרו על הבריאות, חשוב מאוד. אני גם משתדלת.נכתב ע"י נוי;644698:שכחת להוסיף:"בריא? שאכלו החולים..."
עד כאן בשביל הצחוק שהוא יפה לבריאות.אבל תבררי אצל אלה שהיו צריכים לעבור צנתור עם המרגרינה שווה את התענוג המפוקפק הזה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים