מה עומד מאחורי הנדיבות הזו?

• הוסף לסימניות
התקשרו אלי היום מהחברה המספקת לי את אפשרות הגלישה לאינטרנט, להודיע לי שמהירות הגלישה תעלה מ2.5 מ"ב ל-5 מ"ב בלי תוספת תשלום (בגלל שאני לקוחה ותיקה ובלה...בלה...).
וזה אחרי שהעלו לי את המהירות לםני כחצי שנה מ-1 מ"ב ל-2.5, יוצא שאני משלמת על מהירות של מגה ומקבלת מהירות של 5 מ"ב.
האם זה הגיוני או שהם מרויחים משהו מהענין?
הרי ידוע שלא מקבלים בימינו דברים בחינם...
מה אתם אומרים?

• הוסף לסימניות
הם פשוט מאריכים את ההתחייבות שלך לעוד 12 חודש
הם את בטוחה שלא תקבלי יותר בזול מחברות אחרות לכי על זה....
רק לפני שסוגרים כדאי להתקשר לחברה מתחרה ולתת להם את ההצעה שקיבלת אולי תקבלי מהם בזול יותר....

• הוסף לסימניות
או שמאריכים לך את ההתחייבות או שמגדילים לך ללא תוספת תשלום לתקופה מוגבלת וכשהיא תעבור, אם לא תבקשי להפסיק את השירות ייחיבו אותך בתעריף גבוה...

• הוסף לסימניות
מה המחיר שאתם משלמים ?
ובא נראה אם זה מתנה או ....

• הוסף לסימניות
על 2 דברים משלמים
א. על התשתית (בהשאלה זה כמו כביש)
ב. על התוכן (בהשאלה זה כמו רכב)
זה שאחד מהשירותים נותן לכם אפשרות לשדרג את מהירות התוכן לא מחייבת שהוא ייתן לכם תשתית מהירה שתוכל לנצל את מהירות התוכן וכן להפך

עוד משהו שיש לשים לב שלא צריך לשלם עוד כסף כדי שהתשתית תתמוך במהירות כזאת

מה שיוצא לרוב מהעסקאות האלה זה שיש לכם כביש עם 10 נתיבים אבל אתם נוסעים בו עם סוסיתא בלי דלק

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זוהר טל;595537:
התקשרו אלי היום מהחברה המספקת לי את אפשרות הגלישה לאינטרנט, להודיע לי שמהירות הגלישה תעלה מ2.5 מ"ב ל-5 מ"ב בלי תוספת תשלום (בגלל שאני לקוחה ותיקה ובלה...בלה...).
וזה אחרי שהעלו לי את המהירות לםני כחצי שנה מ-1 מ"ב ל-2.5, יוצא שאני משלמת על מהירות של מגה ומקבלת מהירות של 5 מ"ב.
מה אתם אומרים?

רק תבדקו שאחרי זה לא מעלים לכם את המחיר על זה כי לחבר שלי היה אותו סיפור ואחרי זה הוא ראה בחשבונית שהוא צריך לשלם יותר כסף

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זוהר טל;595537:
מה אתם אומרים?

מנסים לשאול את המחיר כדי לדעת איפה הם שמים את העוקץ החברה אבל אין תגובה,
אז מה השאלה מה אתם אומרים.

חבל שיש פה תגובות שלא כל כך קשורות לשאלה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;595581:
על 2 דברים משלמים
א. על התשתית (בהשאלה זה כמו כביש)
ב. על התוכן (בהשאלה זה כמו רכב)
זה שאחד מהשירותים נותן לכם אפשרות לשדרג את מהירות התוכן לא מחייבת שהוא ייתן לכם תשתית מהירה שתוכל לנצל את מהירות התוכן וכן להפך

עוד משהו שיש לשים לב שלא צריך לשלם עוד כסף כדי שהתשתית תתמוך במהירות כזאת

מה שיוצא לרוב מהעסקאות האלה זה שיש לכם כביש עם 10 נתיבים אבל אתם נוסעים בו עם סוסיתא בלי דלק

איזו פשטות גאונית!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה