עד היום תמיד עניתי לשאלה הזו: אל דאגה, נתקן עד שתהיה מרוצה, ובאמת ב"ה כל הלקוחות נהנו מסקיצות הראשונות. אך הפעם מריח לי שזה לקוח שיכול לעשות קצת צרות, לכן שאלתי---גרפיקאי אימיתי עושה עבודה שהלקוח באמת אוהב...
נכתב ע"י אוהב0ישראל;672315:לומר:
אני עושה 3 סקיצות. אם אינך מתחבר לאף אחת מהן, כדאי לך לנסות להיפגש עם גרפיקאים אחרים.
לגבי תמחור- הייתי מתמחר לו בסכום קטן את זמן העבודה על הלוגואים במידה ויסרב לקחת. (משהו כמו 20 אחוז מהעבודה)
(ד"א - אני עושה סקיצה אחת. לא מתחבר - אומר שלום וממשיך הלאה, ולא גובה דבר. פשוט חבל לי על הזמן וכאבי הראש).
נכתב ע"י אוהב0ישראל;672315:לומר:
אני עושה 3 סקיצות. אם אינך מתחבר לאף אחת מהן, כדאי לך לנסות להיפגש עם גרפיקאים אחרים.
לגבי תמחור- הייתי מתמחר לו בסכום קטן את זמן העבודה על הלוגואים במידה ויסרב לקחת. (משהו כמו 20 אחוז מהעבודה)
(ד"א - אני עושה סקיצה אחת. לא מתחבר - אומר שלום וממשיך הלאה, ולא גובה דבר. פשוט חבל לי על הזמן וכאבי הראש).
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים