דרוש מידע מה עושה היפארקטיבית כשהיא חייבת אבל חייבת להגיש עבודה?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
ה
אה כתבתי שחבל על המאמצים לחפש תחליפים טבעיים (ולכן לא להתייאש עד שמגיעים לסוג ולמינון המתאים)
וכל האלו שטוענים שיש להם איזה שיטת פלאים שפותרת את הקש"ר
כתבתי שזה מניסיון ואני אשמח לראות מישהו שאובחן שיש לו קש"ר (לא משהו בקטנה)
שאחד מהתרופות או השיטות הללו פתרו לו את הבעיה
נ.ב. יש כאלה שזה הפחית במשהו אך זה לא מתקרב לפעולה שעושה הריטילין ודומיו
גם ריטלין זה לא פתרון. מקסימום קביים עם לא מעט חסרונות

• הוסף לסימניות
ה

גם ריטלין זה לא פתרון. מקסימום קביים עם לא מעט חסרונות
תכלס.
קשב וריכוז זה לא משהו שיש לו פיתרון!
כל התרופות למננהם שדוחפים לילדים סתם מדכאים אותם ומחמירים את המצב

• הוסף לסימניות
רופא משפחה בשביל לחדש/להאריך מרשם
בשביל להחליף סוג או להגביר מינון או לשלב עם עוד סוג חייבים!!! נוירולוג/פסיכיאטר (זה לא כזה מפחיד)
מה פתאום!
כשדרשו למישהו ממשפחתי ריטלין הלכנו לרופא משפחה!

• הוסף לסימניות
לציפורי הלילה שביננו, איך נרדמים תחת השפעת ריטלין?

• הוסף לסימניות
לציפורי הלילה שביננו, איך נרדמים תחת השפעת ריטלין?
אוהו........ נושא כאוב :sneaky:
כשזה קורה לי אני נרדמת באיזה 3-4 בלילה, וגם קמה מוקדם בגלל זה..... לא לוקחים ריטלין בלילה, מניסיון מר.

המלצה לקירוב השינה - תנסי לשחק במשחק מחשב / לראות משהו במסך, זה מעייף את העיניים מאוד.

• הוסף לסימניות
אוהו........ נושא כאוב :sneaky:
כשזה קורה לי אני נרדמת באיזה 3-4 בלילה, וגם קמה מוקדם בגלל זה..... לא לוקחים ריטלין בלילה, מניסיון מר.

המלצה לקירוב השינה - תנסי לשחק במשחק מחשב / לראות משהו במסך, זה מעייף את העיניים מאוד.
איי צרות של עשירים!!

• הוסף לסימניות
אולי אתם יודעים איך מנטרלים את ההעשפעה שלו?
תרופת סבתא:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה