כללי מה עושים - אינדיזיין תקוע?

• הוסף לסימניות
אינדיזיין נתקע לי באמצע העבודה ולא חושב לזוז.
לא ימין לא שמאל, לא סגירה לא פתיחה ולא עבודה.

• הוסף לסימניות
מה כמות הזיכרון ראם במחשב?
אם יש כמות מ-2 GB ומעלה תנסי לפנות מקום ע"י יציאה מתוכנות לא נחוצות דרך מנהל המשימות

• הוסף לסימניות
יש לך נס קטן, כי אינדיזיין היא תוכנה ששומרת באופן אוטומטי בד"כ.

• הוסף לסימניות
הייתי באמצע עיצוב אלבום דיגיטאלי, באמצע פעולת העתק הדבק של אלמנטים מרובים וכנראה הוא הסתבך האינדיזיין.
זה שהוא שומר אוטומטית , עדיין לא קורה כל רגע נתון אלא אחת לפרק זמן מסוים.
אבל הנס שלי הוא שנאלצתי לכבות את המחשב כי שום דבר לא זז, ונוכחתי לראות כבר במצבים מעין אלו שכאשר אני פותחת את התוכנה מחדש היא נפתחת באותו מצב שהייתה כשכבתה.
לכן לפחות רוב העבודה נשארה כשהייתה ולא ניזוקה עקב הכיבוי הכפוי, אלא מה שהיה לאחר ששמרתי לאחרונה זה מה שהתעורר מחדש, מה שלא הספקתי לשמור בכמה דקות האחרונות נאלצתי אכן לשחזר מחדש.
הבטחתי צדקה ונתתי. כי למרות שנאלצתי לכבות את המחשב והלך לי לאיבוד חלק מהחומר - חלקי - אבל הנזק יכל להיות יותר גרוע. ב"ה.

• הוסף לסימניות
נשמע כמו עומס יתר על הזיכרון ראם
בפעם הבאה שאת פותחת את התוכנה תוודאי שיש כמה שיותר זיכרון ראם פנוי
בהצלחה...

• הוסף לסימניות
איך אני מוודאת את זה?

• הוסף לסימניות
תכנסי ל'מנהל המשימות' (לחצן ימני על שורת ההתחל)
בתחתית החלונית כתוב לך באחוזים כמה זיכרון פיזי בשימוש
אם יש יותר מידי זיכרון בשימוש פשוט 'תכבי' תוכנות שאינן נחוצות
(ע"י לחצן ימני על שם התוכנה ולחיצה על 'סיים תהליך' רק תשימי לב שאת באמת יודעת איזה תוכנות את מסיימת..)
עבודה עם אינטרנט מכבידה..
עבודה עם תוכנת 'נתיב' מכבידה מאוד לצערי:)
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נתיב באמת מאיטה את כל הקצב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתיג;1773417:
הייתי באמצע עיצוב אלבום דיגיטאלי, באמצע פעולת העתק הדבק של אלמנטים מרובים וכנראה הוא הסתבך האינדיזיין.
אם נכתוב את זה אלף פעם זה יעזור?
לא עושים העתק הדבק מאילוס לאינדיזיין לעצמים עם מעברי צבע. נקודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתיג;1773417:
זה שהוא שומר אוטומטית , עדיין לא קורה כל רגע נתון אלא אחת לפרק זמן מסוים.
אבל הנס שלי הוא שנאלצתי לכבות את המחשב כי שום דבר לא זז, ונוכחתי לראות כבר במצבים מעין אלו שכאשר אני פותחת את התוכנה מחדש היא נפתחת באותו מצב שהייתה כשכבתה.

זה לא נכון
אינדיזיין שומרת כל פעולה שעשית בקובץ מאז השמירה האחרונה, וזה לא קשור לזמן אלא לתיעוד הפקודות
במקרים נדירים ביותר יש פיקשושים בזה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה