התייעצות מה עושים אם ממש לא רוצים לצחוק ובכל זאת לא שולטים בעצמנו וצוחקים?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
לסתום את האף קצת עוזר
אפשר לעשות את זה גם בצורה שלא יבלוט

• הוסף לסימניות
לא יודעת איפה שמעתי את זה אבל אומרים שלהסתכל על הציפורנים זה עוזר .....
אני כמעט בטוחה שבעיקרון צריך להתרכז במשהו ובגלל שציפורניים זה תמיד זמין, זו ההמלצה.
כי הרי אין שום דבר בציפורניים שישדר לך בראש להפסיק לצחוק.
אפשר באותה מידה להסתכל על כל דבר אחר ולהתרכז בו.
העיקר לא להסתכל על הדבר המצחיק ולא ליצור קשר עין עם האנשים שסביבך, כי צחוק הוא מדבק מאוד.
ועוד משהו, לחזור שוב ושוב בראש שזה לא מצחיק, או ''זה מצחיק מאוד, אבל עכשיו הצחוק לא מתאים".

• הוסף לסימניות
כשמתאמצים לא לצחוק- קשה יותר לעצור,
כשמנסים בכל הכח לצחוק חזק- בד"כ מהר מאד הצחוק ירפה.
השחרור הזה מרפה ועוזר לשליטה.
(אולי לא בטווח המיידי. בטוחה שזה דבר שאפשר להתאמן עליו)

• הוסף לסימניות
אולי קצת מוזר הרעיון שלי ,
אבל הוא עובד..
בכי יושב על אותו רפלקס של צחוק
לחשוב על משהו שתמיד מצליח לכאוב (חורבן הבית ,ילדי ביבס, או כל דבר אחר) ולהתרכז בו לשניה(אפשר לנצל את ההזדמנות להתפלל במחשבה)

• הוסף לסימניות
היה כתבה על זה בעיתון בתוך המשפחה.
היה רשום שלשנות תנוחה. אם עמדו אז לשבת..

• הוסף לסימניות
חחח רק השאלה הצחיקה אותי:ROFLMAO:
מזכיר המון סיטואציות..
תנסי באמת להשתעל, וכשאני לא מצליחה להחזיק את עצמי אני מעבירה נושא ואז צוחקת כאילו על הנושא החדש..במידת האפשר וכשזה לא שקוף.

• הוסף לסימניות
תכל'ס זה עניין של הרגל ולדעתי הדבר שהכי עוזר זה להתרכז בדבר אחר כגון לומר [במחשבה במוח לא בפה] פרק תהילים מילה במילה.

• הוסף לסימניות
שיואוו פעם קרה לי שהתארחתי והעה"ב היה מצחיק והתפוצצתי
והוא הסתכל עלי ושאל אותי מה מצחיק
וזה אחרי שהשפתיים היו נפוחות מרוב נשיכות
אז אמרתי לו שנזכרתי בבדיחה :sne:
ואז הוא דחק בי מה הבדיחה...?
כמובן שהמצאתי משהו בקיצר היה פדיחות נוראיות!!!

• הוסף לסימניות
לא קרה לי שלא הצלחתי להתאפק
אולי זה קשור לשליטה עצמית?
אני בנאדם שמאד שולט ברגשות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה