התייעצות מה עושים אם ממש לא רוצים לצחוק ובכל זאת לא שולטים בעצמנו וצוחקים?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
להתרכז בכל דבר רק לא בצחוק (על הציפורניים)

• הוסף לסימניות
אני כמעט בטוחה שבעיקרון צריך להתרכז במשהו ובגלל שציפורניים זה תמיד זמין, זו ההמלצה.
כי הרי אין שום דבר בציפורניים שישדר לך בראש להפסיק לצחוק.
אפשר באותה מידה להסתכל על כל דבר אחר ולהתרכז בו.
העיקר לא להסתכל על הדבר המצחיק ולא ליצור קשר עין עם האנשים שסביבך, כי צחוק הוא מדבק מאוד.
ועוד משהו, לחזור שוב ושוב בראש שזה לא מצחיק, או ''זה מצחיק מאוד, אבל עכשיו הצחוק לא מתאים".
הרעיון שזה אמור להזכיר את חטא אדם הראשון
כי לפני החטא לא היה צריך בגדים וכל העור היה מכוסה בכיסוי כמו ציפורן וזה נפסק בגלל החטא
וממילא כשיזכר בחטא אדה''ר יצא לו החשק לצחוק (ככה לפחות זה אמור לעבוד)

• הוסף לסימניות
להסתכל על הצפורניים בהחלט עוזר
לחשוב על דברים עצובים

• הוסף לסימניות
אני בדיוק באמצע לכתוב על העניין קונטרס...

בנתיים אני אתן לך הנחיות כלליות:

אם אתה מול מישהו ואתה צוחק על חשבונו : תמתין כמה רגעים עד שהנל יאמר בדיחת קרש עלובה או משפט אחר שאפשר לפרש אותו כהומור ולו הקל ביותר, ותפרוץ בשאגות צחוק רועמות ומוגזמות, וכמובן אל תשכח בין פרץ צחוק למשנהו לזעוק בקול "גמרת אותי" ""אתה בן אדם מצחיק" אההה חה חה "אין אין איו..."
אתה כבר תראה על הפרצוף שלו איך הוא יהנה, ויפורגן מהחוש הומור האגדי שלו שהבורא חנן אותו.
מנסיון זה עובד.

אם אתה בבית : כל עוד לא הגיע זמן האוכל או השינה אין שום סיבה לעצור את הצחוק אדרבא תתגבר אותו, זה בריא .

אם אתה ברחוב : תרים את הפלאפון שלך ותציג חזות כביכול ההוא בצד השני קורעעעע.
(שים לב שהטלפון לא יצלצל לך באמצע ה"שיחה".)

הדברים למידע כללי בלבד ובכל מקרה יש להתייעץ עם איש מקצוע מוסמך לעניין.

• הוסף לסימניות
וואלה זה הנושא הכי כאוב אצלי זה הרבה יותר ממפריע זה פשוט מזעזע ואין שום פיתרון.
מה שהיה לי זה שניי סיפורים 1 נבחנתי לישב"ג ואז באמצע שהראש ישיבה שואל אותי משהו בגמרא, אני התפוצצתי בצחוק מטורף אבל מטורף ולא יכולתי להפסיק עד שפשוט יצאתי מהחדר וברחתי משם וכך עד היום אני לא לומד בישיבה הכי טובה בעולם.
וגם קרה לי לפני שבוע המשגיח צעק עלי ואני רציתי להראות לו שאני מקבל את הדברים שלו ואז זה קרה התחלתי לצחוק כמו משוגע וזה לא נגמר טוב. בקיצור זה פשוט הזוי ןמפחיד היה לי עוד מליון סיפורים
לי נראה שזה משפחתי. יש אנשים שיכולים להתגלגל מצחוק ויש שלא

• הוסף לסימניות
בלת"ק
אצל הרבה צחוק בלתי נשלט מגיע כשעייפים.
כמו שילדים בוכים יותר כשהם עייפים. (גם ילדים גדולים, זה מגיע מהר יותר כשעייפים)

• הוסף לסימניות
לגבי בכי אם אתם לבד וסתם לא רוצים לבכות - צריך לדעת שאחרי הבכי מרגישים יותר טוב, יותר משוחרר אז לשקול את זה גם!
ואם נמצאים בסיטואציה מול אנשים להרגיע את עצמך שנכון זה כואב אבל אבכה על זה בבית ועכשיו לשדר רגיל.

• הוסף לסימניות
וואלה זה הנושא הכי כאוב אצלי זה הרבה יותר ממפריע זה פשוט מזעזע ואין שום פיתרון.
מה שהיה לי זה שניי סיפורים 1 נבחנתי לישב"ג ואז באמצע שהראש ישיבה שואל אותי משהו בגמרא, אני התפוצצתי בצחוק מטורף אבל מטורף ולא יכולתי להפסיק עד שפשוט יצאתי מהחדר וברחתי משם וכך עד היום אני לא לומד בישיבה הכי טובה בעולם.
וגם קרה לי לפני שבוע המשגיח צעק עלי ואני רציתי להראות לו שאני מקבל את הדברים שלו ואז זה קרה התחלתי לצחוק כמו משוגע וזה לא נגמר טוב. בקיצור זה פשוט הזוי ןמפחיד היה לי עוד מליון סיפורים
לי נראה שזה משפחתי. יש אנשים שיכולים להתגלגל מצחוק ויש שלא
מה עשית בפגישות ?

• הוסף לסימניות
חברים הגזמתם!
הרמה של חלק מהתגובות כאן מתחת לכל ביקורת.
בתקופה האחרונה הפורום נהיה יותר ויותר רדוד.
חבל להרוס פורום כל כך רחב ע״י אנשים שלא יודעים מתי צריך להתאפק ולא לכתוב את כל מה שעולה בראש…

• הוסף לסימניות
נחסמו פה כעשרה משתמשים שהשתתפו בשיח הרדוד באשכול זה.
תודה לכל המשתמשים שדיווחו לנו, זה הכלי האפקטיבי ביותר לעזור לנו לשמור על הפורום לטובת כולנו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה