דרוש מידע מה עושים אם נודע לי רק עכשיו שצריך כבר להרשם למעון לתשפ"ג?

• הוסף לסימניות
יש לי ילדה בת 8 חודשים שנמצאת כרגע במסגרת של מטפלת פרטית עד הצהריים, ואז בעלי בהפסקת צהריים לוקח אותה הביתה עד שאני חוזרת מהעבודה והוא חוזר לכולל.
כשחזרתי מחל"ד לעבודה לפני חנוכה לא חשבתי בכלל בכיוון של מעון, לא היה ברור אז מה קורה עם הסבסוד לאברכים, ואם הגזרות של ליברמן ייכנסו לתוקף או לא, והסידור הזה שהיא בבית בצהריים נוח לנו בינתיים.
ומה יהיה שנה הבאה? לא ידעתי שאני כבר צריכה לחשוב בכיוון.
והיום בעקבות שיחה בעבודה נודע לי שהיא כבר אמורה להיות מסודרת במסגרת לשנה הבאה, ונראה לי שבצורה הנוכחית של מטפלת לא נוכל להמשיך ונרצה שהיא תהיה במסגרת עד ארבע,
אבל נזכרתי מאוחר מדי, והרישום למעונות ולמשפחתונים כבר נסגר מזמן, וכבר אי אפשר להגיש בקשה לקבלת דרגה.
יש בכלל מה לעשות? יש עדיין סיכוי להכניס אותה למעון או למשפחתון לשנה"ל תשפ"ג?
ומישהו יודע להגיד לי מה נסגר בסוף עם הסבסוד לאברכים?

• הוסף לסימניות
את יכולה לרשום אותה ישירות במעון, על בסיס מקום פנוי. (כלומר מעונות שלא התמלאו ברישום במשרד הכלכלה יכולים לרשום לאחר תקופת הרישום באופן ישיר) אם אין מקום פנוי להכנס לרשימת המתנה. יש בהחלט ביטולים לקראת תחילת שנה.
כרגע אם לא יהיה שינוי אין סבסוד לאברכים שנה הבאה.

• הוסף לסימניות
הרבה מהמעונות עם מקומות בשפע עקב ההנחיות החדשות.

• הוסף לסימניות
יש לי ילדה בת 8 חודשים שנמצאת כרגע במסגרת של מטפלת פרטית עד הצהריים, ואז בעלי בהפסקת צהריים לוקח אותה הביתה עד שאני חוזרת מהעבודה והוא חוזר לכולל.
כשחזרתי מחל"ד לעבודה לפני חנוכה לא חשבתי בכלל בכיוון של מעון, לא היה ברור אז מה קורה עם הסבסוד לאברכים, ואם הגזרות של ליברמן ייכנסו לתוקף או לא, והסידור הזה שהיא בבית בצהריים נוח לנו בינתיים.
ומה יהיה שנה הבאה? לא ידעתי שאני כבר צריכה לחשוב בכיוון.
והיום בעקבות שיחה בעבודה נודע לי שהיא כבר אמורה להיות מסודרת במסגרת לשנה הבאה, ונראה לי שבצורה הנוכחית של מטפלת לא נוכל להמשיך ונרצה שהיא תהיה במסגרת עד ארבע,
אבל נזכרתי מאוחר מדי, והרישום למעונות ולמשפחתונים כבר נסגר מזמן, וכבר אי אפשר להגיש בקשה לקבלת דרגה.
יש בכלל מה לעשות? יש עדיין סיכוי להכניס אותה למעון או למשפחתון לשנה"ל תשפ"ג?
ומישהו יודע להגיד לי מה נסגר בסוף עם הסבסוד לאברכים?
בקשה לדרגה לתשפג עדיין לא נפתח
בקשה לרישום כבר נסגר
אבל היות ובגלל הגזרות יש המון מקומות פנויים בכל המעונות

• הוסף לסימניות
הרבה פעמים יש במשפחתונים מקומות פנויים
ויש גם הרבה ביטולים ושינויים עד הרגע האחרון.
כדאי להרשם ולהיות ברשימת המתנה

• הוסף לסימניות
כרגע אם לא יהיה שינוי אין סבסוד לאברכים שנה הבאה.

הרבה מהמעונות עם מקומות בשפע עקב ההנחיות החדשות.

אבל יש לי בכלל למה להירשם אם בעלי אברך כולל?
אני לא אכניס אותה למעון אם המחיר הוא 2000 ש"ח לחודש.
בכלל, מה באמת כל האברכים הולכים לעשות שנה הבאה?

• הוסף לסימניות
סומכים על בורא עולם מסובב כל הסיבות שקבע את הגזרות הללו.
אין כרגע מה לעשות, רק להתפלל שהממשלה הזו תיפול לפני שנה"ל תשפ"ג.

• הוסף לסימניות
לפי המדובר כעת אכן אין פתרון.
הם הולכים לבדוק הכנסות באזור הממשלתי.
רק מה ככל הנראה בעלי המעונות שלא ירצו להפסיד את כל ההשקעה יאלצו למצוא פתרונות לאברכים.

• הוסף לסימניות
איך אפשר להרשם למשפחתון לשנת תשפ"ג עכשיו??
יש דבר כזה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה