גברת חוקרת
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
יש לי ילדה בת 8 חודשים שנמצאת כרגע במסגרת של מטפלת פרטית עד הצהריים, ואז בעלי בהפסקת צהריים לוקח אותה הביתה עד שאני חוזרת מהעבודה והוא חוזר לכולל.
כשחזרתי מחל"ד לעבודה לפני חנוכה לא חשבתי בכלל בכיוון של מעון, לא היה ברור אז מה קורה עם הסבסוד לאברכים, ואם הגזרות של ליברמן ייכנסו לתוקף או לא, והסידור הזה שהיא בבית בצהריים נוח לנו בינתיים.
ומה יהיה שנה הבאה? לא ידעתי שאני כבר צריכה לחשוב בכיוון.
והיום בעקבות שיחה בעבודה נודע לי שהיא כבר אמורה להיות מסודרת במסגרת לשנה הבאה, ונראה לי שבצורה הנוכחית של מטפלת לא נוכל להמשיך ונרצה שהיא תהיה במסגרת עד ארבע,
אבל נזכרתי מאוחר מדי, והרישום למעונות ולמשפחתונים כבר נסגר מזמן, וכבר אי אפשר להגיש בקשה לקבלת דרגה.
יש בכלל מה לעשות? יש עדיין סיכוי להכניס אותה למעון או למשפחתון לשנה"ל תשפ"ג?
ומישהו יודע להגיד לי מה נסגר בסוף עם הסבסוד לאברכים?
כשחזרתי מחל"ד לעבודה לפני חנוכה לא חשבתי בכלל בכיוון של מעון, לא היה ברור אז מה קורה עם הסבסוד לאברכים, ואם הגזרות של ליברמן ייכנסו לתוקף או לא, והסידור הזה שהיא בבית בצהריים נוח לנו בינתיים.
ומה יהיה שנה הבאה? לא ידעתי שאני כבר צריכה לחשוב בכיוון.
והיום בעקבות שיחה בעבודה נודע לי שהיא כבר אמורה להיות מסודרת במסגרת לשנה הבאה, ונראה לי שבצורה הנוכחית של מטפלת לא נוכל להמשיך ונרצה שהיא תהיה במסגרת עד ארבע,
אבל נזכרתי מאוחר מדי, והרישום למעונות ולמשפחתונים כבר נסגר מזמן, וכבר אי אפשר להגיש בקשה לקבלת דרגה.
יש בכלל מה לעשות? יש עדיין סיכוי להכניס אותה למעון או למשפחתון לשנה"ל תשפ"ג?
ומישהו יודע להגיד לי מה נסגר בסוף עם הסבסוד לאברכים?
הנושאים החמים