מה עושים בכזה מצב?? דחוף!!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זיסמן;465713:
ביטול עסקה באשראי זה לא חוקי

עסקאות מרחוק,
חוקי בתוך 14 יום.

• הוסף לסימניות
אני דרך האתר הזה לא קונה, אחרי שהזמנתי מוצר חדש, וקיבלתי מחודש ונאמר לי שזה שהזמנתי אזל.
הבנתי שזה לא אזל אלא מלכתחילה לא היה ולכן שלחו לי מחודש.
אני מחפשת מוצרת שאני צריכה בזאפ, ואחר כך מתקשרת ישירות לחברה ומדברת מולם.
הכי פשוט

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;465809:
עסקאות מרחוק,
חוקי בתוך 14 יום.

אין אפשרות לבטל דרך חברת האשראי!!!

ודרך קאמרה הם יזכו אותי אך ורק אחרי שהמצלמה תיהיה בידם.

ולא מסכימים בשום אופן לתת לי מסמך שהמצלמה חזרה אליהם!

ולמרות שאין לי בם כלל אימון לא נותר לי אלא לקוות שאקבל את כספי חזרה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yosale;465665:
הייתי מציע להעלות את הסיפור לרדיו ולהעלות אותם לשידור למתן תגובה פומבית תוך העמדתם במצב ציבורי לא נעים.
רק חבל שאין לנו ב2 התחנות החרדיות תוכנית אחת שעוסקת בנפגעי צרכנות

יש תוכנית ברדיו קול ברמה שנקראת על המדף בין 10:00 - 11:00 בבוקר שאם אני לא טועה אמור לטפל בבעיות צרכנות בין השאר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה