מה עושים? בענין נקסט...

• הוסף לסימניות
הזמנתי לפני כחדשיים פריטים מנקסט שזמן המשלוח של אחד מהם היה חודש.
חיכיתי בסבלנות רבה ואין תגובה מהאתר, בדקתי כל פעם בדואר ישראל ולא היה מידע על החבילה, ופתאום לפני שבוע אני רואה באתר שהחבילה הוחזרה לשבדיה!
הבעיה הגדולה היא שאני מנסה לפנות אליהם דרך המייל אבל כשאני מסיימת להכניס פרטים לטופס הממוחשב זה קופץ לי ומתאפס, ואין לי אפשרות למלא ולשלוח אותו.

יש עיצה? או לחלופין- משהיא יודעת איך לפנות אליהם בקלות בענין כזה?

• הוסף לסימניות
אפשר לפנות אליהם במייל רגיל-
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
להתכתב איתם במייל
הם עונים ומתייחסים

• הוסף לסימניות
בעברית או באנגלית?

• הוסף לסימניות
אנגלית
יכול לקחת כמה ימים עד שהם עונים

• הוסף לסימניות
למה את לא מתקשרת אליהם?
(זה מצריך כמובן לדעת לדבר אנגלית, ולדעת להבין את האנגלית הבריטית שלהם:eek:)

• הוסף לסימניות
ניסיתי לפנות אליהם במייל, מקווה שתהיה הענות!

תודה לעוזרים!

• הוסף לסימניות
כדאי בטלפון, יש להם שירות מעולה!! מלאים סבלנות ומסבירים הכל.
צריך לדעת אנגלית מצוין.

• הוסף לסימניות
גם אני קיבלתי שירות טלפוני אדיב במיוחד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה