מה עושים בשביל שאבקת הסוכר לא תיספג בעוגה?

• הוסף לסימניות
צריכה עצה בדחיפות
מחר יש לבכורתי מסיבת סיום בגן, ואמא שלה מתרגשת :rolleyes:
בקיצור, הכנתי עוגת שכבות חלבית חמודה,
השכבה העליונה זה שמנת מתוקה עם פודינג וכו,
את העוגה אני חותכת לריבועים אישיים חמודים
ואני רוצה לפזר מעל כל ריבוע אבקת סוכר שתתקבל שכבה קטיפתית יפה (ומעל זה תלתלי שוקולד חלב ולבן..)
הבעיה שתוך דקה האבקת סוכר נספגת ונעלמת! :mad:
יש פתרון לדבר?
בינתיים הקפאתי את העוגה ואת החיתוכים והפיזור של האבקת סוכר אעשה על הבוקר אבל עדיין חוששני שעד שאגיע לגן לא תישאר זכר לאבקה..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;790858:
צריכה עצה בדחיפות
מחר יש לבכורתי מסיבת סיום בגן, ואמא שלה מתרגשת :rolleyes:
בקיצור, הכנתי עוגת שכבות חלבית חמודה,
השכבה העליונה זה שמנת מתוקה עם פודינג וכו,
את העוגה אני חותכת לריבועים אישיים חמודים
ואני רוצה לפזר מעל כל ריבוע אבקת סוכר שתתקבל שכבה קטיפתית יפה (ומעל זה תלתלי שוקולד חלב ולבן..)
הבעיה שתוך דקה האבקת סוכר נספגת ונעלמת! :mad:
יש פתרון לדבר?
בינתיים הקפאתי את העוגה ואת החיתוכים והפיזור של האבקת סוכר אעשה על הבוקר אבל עדיין חוששני שעד שאגיע לגן לא תישאר זכר לאבקה..

איזה משקיענית...
כל זמן שהשכבה העליונה רטובה,
אין אפשרות שהאבקה לא תימס.

(במקרה כזה ראיתי פעם מרשם לפיזור אב' קקאו/שוקו מעל אבל גם סמוך להגשה)

• הוסף לסימניות
שמעתי שיש איזו אופציה לערבב את אבקת הסוכר עם קצת קורנפלור/קמח תפו"א. מישהי ניסתה?

• הוסף לסימניות
שמעתי פעם לערבב עם פודינג, שסופג את הלחות.
מסתמא גם קורנפלור עושה את העבודה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה