מה עושים????????? דחווווווף!!!!!

• הוסף לסימניות
העברתי תיקיה של קבצים שאני באמצע לעבוד עליהם בפרימייר ממקום למקום בתוך D:eek::eek::eek:
והפרימייר מראה לי שהוא לא מזהה את הקבצים - יש פיתרון?????:confused::confused::confused:

• הוסף לסימניות
בוודאי שיש מה לעשות....
תמקמי אותם בחזרה,
תלחצי על locate, תנתבי אותו עד לקובץ והפרימייר ידע בחזרה איפה הם...
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה

לא כל כך הבנתי, אפשר הסבר יותר מפורט?

• הוסף לסימניות
תלחצי על אחד הקבצים החסרים בפרימייר, לחצן ימני בעכבר.
תבחרי לינק מדיה.
ותקשרי אותו לקובץ המבוקש.
נראה לי שבאופן אוטומטי כל התיקיה תקושר חזרה

• הוסף לסימניות
תסגרי את הפרוייקט ותפתחי מחדש, ואז הוא ישאל אותך איפה הקבצים המסויימים האלו שהעברת למקום אחר, תראי לו איפה הם, תפתחי את התיקייה שלשם העברת את הקבצים האלו ותלחצי על הקובץ הנכון, אוטומטית הוא יבין ששם נמצאים הקבצים החדשים, והכל יבוא על מקומו בשלום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מולטימדיה ה;1979215:
תלחצי על אחד הקבצים החסרים בפרימייר, לחצן ימני בעכבר.
תבחרי לינק מדיה.
ותקשרי אותו לקובץ המבוקש.
נראה לי שבאופן אוטומטי כל התיקיה תקושר חזרה

תודה רבה רבה

ממש אין מילים - פשוט עובד!!!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה