מה עושים?? האדום האדום הזה....

• הוסף לסימניות
לכל חברי הפורום!!
הבו לי עצה דחופה!!!
היום בבוקר הפעלתי את מכונת הכביסה בתוכנית הרתחה.
כשהגעתי לתלות את הכביסה,שומו שמים...:confused::confused::rolleyes:
הכל בצבע אדום!!!....:mad::mad:
התברר שבטעות{כמובן}הכנסתי סריג בצבע אדום למכונה.
והוא הגורם למהומה.
אנא!תעזרו לי למי שקרה מקרה דומה שיתן לי מנסיונו האישי.
כל החיתולים הגופיות חולצות לבנות הכל נהפך למכת דם.
אשמח על שיתוף הפעולה.

• הוסף לסימניות
מה עם אקונומיקה??

• הוסף לסימניות
לפעמים להפעיל מיד חזרה, כמובן ללא הגורם - הסריג האדום.
יכול לעזור.
ואם לא, תשרה באמבטיה, מלא מים, עם אקונומיקה, או עם אבקת כביסה לכביסה ביד בריכוז גבוה.

בהצלחה :)

• הוסף לסימניות
מה?אקנומיקה לא תקלקל את הבגדים?
אוף!אני בדיכאון.........

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלימלך וולו;977332:
מה?אקנומיקה לא תקלקל את הבגדים?
אוף!אני בדיכאון.........
עם הרבה מים.....
לא אמורה לקלקל את הבגדים.

זה קרה לי עם חולצות של הבחורים פה בבית..... - והם כבר היו בטוחים שמהר מהר יוצאים לקנות הכל חדש, כי הם עם חולצות ורודות, לא יוצאים!!
ושמנו במים עם אקונומיקה, קרוב לשש שעות בהשרייה, הכנסנו למכונה חוזרת + אבקת כביסה, והכל עבר.
רק באור חזק, ובהשוואה לחולצה לבנה ממש רואים טיפטיפונת הבדל.

• הוסף לסימניות
רק חשוב למהול במים (בערך שליש ושני שליש מים) כדי שלא יצהיב את החולצות ולא יחליש את הבד.

• הוסף לסימניות
אין כמו רן,
תשרי את הכביסה כמה שעות בפנים
ותכבסי עם אבקת כביסה טובה.

• הוסף לסימניות
אבקת כביסה של סנו, האריזה בצבע ורוד.
היא לכבסים צבעוניים אבל מצוינת לצבעים שירדו האחד על השני.
תנסו לכבס שוב את הכל עם כמות כפולה של אבקת כביסה כזו, אותי היא הצילה עם בגד שחור לבן שהשחור הכתים את הלבן לגמרי.
בהצלחה. ושיהיה כפרת עוונות... על עצים ואבנים...

• הוסף לסימניות
יש לקנות תכשירים מיוחדים למקרים כאלו, חפשי בסופר - לא זוכרת שם כרגע, אבל יש אבקה/נוזל כזה שמיועד לכביסה שהוכתמה מצבע אחר בכביסה. פעם היה לי כזה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה