מה עושים? המחשב לא מזהה כונן קשיח.

• הוסף לסימניות
במחשבים אחרים זה כן עובד!!
זה כבר עבד פעם במחשב הזה.
הנורה בכונן נדלק
זה לא מופיע לי בכלל במחשב
אשמח לעזרה!!
תודה רבה

• הוסף לסימניות
ייתכן שזו בעיה קטנה של אות כונן.
לחיצה במקלדת על win+X > ניהול דיסקים
בחירת הדיסק מהרשימה ונתינת אות כונן

• הוסף לסימניות
במחשבים אחרים זה כן עובד!!
זה כבר עבד פעם במחשב הזה.
הנורה בכונן נדלק
זה לא מופיע לי בכלל במחשב
אשמח לעזרה!!
תודה רבה
חיצוני \ פנימי?

• הוסף לסימניות
ייתכן שזו בעיה קטנה של אות כונן.
לחיצה במקלדת על win+X > ניהול דיסקים
בחירת הדיסק מהרשימה ונתינת אות כונן
נפתח לי חלונית"אין לך זכויות גישה אלlogical disk manager ב user-pc
מה זה אומר?????

• הוסף לסימניות
תנסי לבדוק בניהול דיסקים אם הוא מופיע
קליק ימני על ההתחל או על מחשב זה ניהול- דיסקים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כנראה שאת נכנסת בתור אורח ולא בתור מנהל של המחשב
אפשר לבדוק גם במנהל המשימות כמה דיסקים יש

• הוסף לסימניות
בניהול דיסקים:
למטה
דיסק 0 - מקוון
דיסק 1 לא מוכר
תקליטור 0
אז מה זה?

• הוסף לסימניות
אני חושב שיש בו בעייה יכול להיות שזה סתם בעיה בחיבור אבל יכול להיות בעייה יותר רצינית

• הוסף לסימניות
כן, וזה עלה כבר גם פעם במחשב הזה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה