כללי מה עושים??? הרב מתעקש על תמונה של מוסדות שאין לו....

• פותח הנושא st28
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הכנתי לוגו ובלנק למוסד תורני, הכל עבר יפה,
אני הייתי מרוצה מהתוצאה, הלקוח גם.

רק כשהלקוח לקח את הבלנק לרב לאישור הוא הזדעק שהוא רוצה תמונה של בניין ברקע,
בלעתי את בצפרדע ואמרתי לו שישלח לי תמונה שיש לו,

אבל אז---התברר שאין בכלל תמונה ואין בניין ואין כלום,
הרב רוצה תמונה של בניין של 3 קומות יפה עם צמחיה,

הלקוח מוכן לשלם על בלנק חדש שיתאים לשילוב תמונה ומתעקש שאני יביא תמונה,
הסברתי לו שאני לא גונבת לאף אחד תמונה של ישיבה ושותלת אצלו...

נברתי באתרי תמונות,אין כלום שיכול לתת מענה,

הלקוח לוחץ ולוחץ....
מה עושים??????

• הוסף לסימניות
מיני בריות יש בעולם...

• הוסף לסימניות
שימי בנין וקטורי .....חחחחחחחחח

• הוסף לסימניות
הרבה מוסדות משתמשים בהדמיה. שימי גם. (כמובן שזה בתוספת תשלום..)

• הוסף לסימניות
תבקשי מהחבר'ה בפורום תלת-מימד.
(אולי שישנו קצת את אחד הבניינים האמיתיים שהם מכינים, ויתנו לך...).

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיליארד;509101:
הרבה מוסדות משתמשים בהדמיה. שימי גם. (כמובן שזה בתוספת תשלום..)

הדמיה על משהו אין להם????

• הוסף לסימניות
זה לא חייב להיות ברור וחד. רק שיתן קצת את האוירה ברקע.

• הוסף לסימניות
אח"כ הוא ילך עם התמונה לקבלן... תקחי בחשבון...

• הוסף לסימניות
חד משמעית לא הייתי עושה.
הייתי אומרת ללקוח בזו הלשון: או שאתה מביא את התמונה (תגנוב ממוסד אחר, תעשה הדמיה אצל תלתיסט, תגנוב הדמיה אחרת, תמצא בניין שמוצא חן בעיניך ברשת וכו') ואני משבצת אותה או שאין תמונה...
חד וחלק!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;509134:
חד משמעית לא הייתי עושה.
הייתי אומרת ללקוח בזו הלשון: או שאתה מביא את התמונה (תגנוב ממוסד אחר, תעשה הדמיה אצל תלתיסט, תגנוב הדמיה אחרת, תמצא בניין שמוצא חן בעיניך ברשת וכו') ואני משבצת אותה או שאין תמונה...
חד וחלק!!!
זה ברור שאני לא גונבת תמונה, אני גם לא מוכנה שהוא יתן לי תמונה שהוא "גנב"...
לא רוצה לקחת שום סיכון מעבר לפדיחה שמעורבת כאן...

השאלה מה ניתן לעשות,
גם זה אגב לא עזר....

קבצים מצורפים

• לכידת מסך מלא 16012011 213808.jpg
    KB 35.7 · צפיות: 42
  • הוסף לסימניות
אם הוא מתעקש

...

קבצים מצורפים

• 1194713262.jpg
    KB 51.4 · צפיות: 42
  • הוסף לסימניות
NG הוא ביקש 3 קומות לא 30...: )))

• הוסף לסימניות
באזורינו (איזור ספר, לא מרכז הארץ, וגם לא מרכז היישוב) הייתה בשעתו חנוכת הבית לבית כנסת נחמד הבנוי מקראוון. היא לוותה ביחצנות מרשימה עד כדי מודעות גדולות בעיתונות החרדית היומית. כמה השתעשענו לראות את תמונת הקראוון (הוא חופה אבן) במין זוית כזו על הר והרבה עבודת פוטושופ של צמחיה מרשימה לתפאורה. שאלתי את אימי -שהיא לא מקומית, איך היא מתרשמת מהבנין המפואר? היא לא האמינה שהבנין הנהדר שבתמונה הוא למעשה קראוון סטנדרטי.
נסי אולי להציע לכבוד הרב לצלם את מה שכן יש לו מזוית מרשימה ולהכין תפאורה מרגשת.

• הוסף לסימניות
תשחקו עם זה בפוטושופ

זה לא כל כך מסובך...

קבצים מצורפים

• 580.jpg
    KB 23.7 · צפיות: 38
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י st28;509157:
NG הוא ביקש 3 קומות לא 30...: )))

מה הבעיה? תורידי בפוטושופ :)

• הוסף לסימניות
את מזכירה לי מקרה טרי טרי שקרה לי עם קבוצה מסויימת (מהעיר שלנו) שמגבשת לעצמה קהילה ומתעתדת לעבור לעיר חריש כאשר הפרויקט יהיה מוכן. הם הזמינו אצלי חוברת הסברה על העיר חריש. הם רצו בשער החוברת הדמיה של בנינים בפרויקט. משהו דומה לאלעד. לא הסכמתי, כמובן, והם התעקשו שאחפש מתוך מחשבה שאנשים מבינים שזה לא אמיתי. טענתי שגם אם יהיה כתוב: "התמונה להמחשה בלבד" כמו שהם ניסו להציע, הם הולכים להסתבך עם הנרשמים שיטענו שעל סמך המראה ביצעו עיסקה. לחילופין, הם הביאו לי "למקרה שלא אסתדר" - תצלום אוירי של העיר חריש באיכות מזעזעת. בסופו של דבר התעלמתי מכל הדרישות שלהם ושלחתי להם את הסקיצה הבאה. פתרון ביניים להדמיה שלא קיימת ולמבנה שכמובן עדין לא קיים. הם התלהבו עד הגג ולי הביצוע לקח אולי חצי שעה.

קבצים מצורפים

• שער חדש עם הדמיה.jpg
    KB 266.8 · צפיות: 37
  • הוסף לסימניות
זה לא הונאה לשים תמונה של בניין שלא קיים (או לפחות עומד להיות קיים), ועוד בלוגו???
זכור לי שמסופר על אחד מגדולי ישראל שעשו התרמה לישיבה והדפיסו כבר את הפנקסים, והוא אמר שידפיסו שוב כי בתמונה ששמו שתלו עץ שלא היה קיים במציאות...

• הוסף לסימניות
איזה רב עקשן

...

קבצים מצורפים

• 1194713262 copy copy.jpg
    KB 36.2 · צפיות: 38
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י sunshine;509180:
זה לא הונאה לשים תמונה של בניין שלא קיים (או לפחות עומד להיות קיים), ועוד בלוגו???
זכור לי שמסופר על אחד מגדולי ישראל שעשו התרמה לישיבה והדפיסו כבר את הפנקסים, והוא אמר שידפיסו שוב כי בתמונה ששמו שתלו עץ שלא היה קיים במציאות...

אכן. הג"ר מרדכי שולמן זצ"ל, ראש ישיבת סלבודקא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה