כללי מה עושים??? הרב מתעקש על תמונה של מוסדות שאין לו....

• פותח הנושא st28
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אם קיים בנין כלשהו
ומסתבר שקיים אחרת לא היה מוסד...
תבקשי שמשהו ילך ויצלם את זה
מכמה זויות שאפשר
ותעבדי מה שאפשר בפוטושופ
חבל על החיפושים
אם הם רוצים להשקיע אפשר להציע להם גם אופציה של בנית הדמיה
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אני אשמח מאוד עם תעלה לכאן כל החוברת על חריש, מעניין אותי. (אני לא הולך להצטרף לקבוצה..)

• הוסף לסימניות
אולי אלו יעזרו לך. זה תמונות של חלקים ממוסדות סקווירא בארה"ב

קבצים מצורפים

• תלמוד תורה.jpg
    2.1 MB · צפיות: 33
  • ישיבה קטנה.jpg
    2.7 MB · צפיות: 29
  • IMG_0251.JPG
    2.7 MB · צפיות: 26
  • IMG_0261.JPG
    3.4 MB · צפיות: 33
  • הוסף לסימניות
אפשר לשים את מגדלי התאומים ואז כולם יבינו שזה לא קיים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פתוש;509324:
אני אשמח מאוד עם תעלה לכאן כל החוברת על חריש, מעניין אותי. (אני לא הולך להצטרף לקבוצה..)

בבקשה.

קבצים מצורפים

• כריכה.jpg
    KB 791.4 · צפיות: 33
  • 2 3.jpg
    1.4 MB · צפיות: 28
  • 4 5.jpg
    1.4 MB · צפיות: 26
  • 6 7.jpg
    1.3 MB · צפיות: 38
  • הוסף לסימניות
דיברתי עם מנכ"ל מוסדות בעלזא והוא אישר להכניס את תמונת הבנין הענק של הבית מדרש תמורת תשלום מזערי:):):)

• הוסף לסימניות
אני באמת לא מבין על מה המהומה!!!

הם רוצים תמונה של בניין שכזה הם רוצים להקים!
אמרו לו שהעולם הוא מאוד עגול וקטן, ואם ישימו תמונה קיימת או משופצת, בשלב מסויים יעלו על זה.
לכן כדאי שיבצעו הדמייה יפה של הבניין, זה הרבה יותר זול מלחפש ולעוות את התמונה.

• הוסף לסימניות
תראי אני מתעסק בהדמיה, אך המחירים הם מאוד יקרים הוא ישלם 5000 על הבניין שלו, תשאלי אותו אם הוא מעוניין.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;509134:
חד משמעית לא הייתי עושה.
הייתי אומרת ללקוח בזו הלשון: או שאתה מביא את התמונה (תגנוב ממוסד אחר, תעשה הדמיה אצל תלתיסט, תגנוב הדמיה אחרת, תמצא בניין שמוצא חן בעיניך ברשת וכו') ואני משבצת אותה או שאין תמונה...
חד וחלק!!!

ההחלטיות שלך דיי מוזרה, למה לא לתת ללקוח את מה שהוא מבקש?
לגנוב? נאמר פה שהוא מוכן לשלם. חלק מהרעיון של לתת שירות ללקוח זה להמציא למענו כל שהוא מעוניין בו.
לפי דעתי תבצעי הדמיה כל שהיא או תפני את עבודת ההדמיה ותגבי תשלום גם עבור השעות שחיפשת מענה בשבילו פה בפורום.

• הוסף לסימניות
שים לב - הלקוח מוכן לשלם על עיצוב בלאנק חדש שהבניין ישתלב בו בצורה טובה - אבל הו א לא מוכן לשלם על הדמייה של בניין - אחרת כבר היה פונה לתלתיסט ומביא לי את ההדמיה מוכנה, לא?!

אם היה בא אלי הלקוח ואומר לי "תשיגי לי מישהו שיעשה לי הדמייה וכמה שיעלה אני אשלם" ממש לא היתה לי בעיה לתת לו שירות שכזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;510971:
שים לב - הלקוח מוכן לשלם על עיצוב בלאנק חדש שהבניין ישתלב בו בצורה טובה - אבל הו א לא מוכן לשלם על הדמייה של בניין - אחרת כבר היה פונה לתלתיסט ומביא לי את ההדמיה מוכנה, לא?!

אם היה בא אלי הלקוח ואומר לי "תשיגי לי מישהו שיעשה לי הדמייה וכמה שיעלה אני אשלם" ממש לא היתה לי בעיה לתת לו שירות שכזה.

בדיוק.

• הוסף לסימניות
אפשר בגוגל מפות להוריד תמונות בתי כנסת בכל העולם אם יש לכם כתובת של הבית הכנסת ולשפץ

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיימון ב;511193:
אפשר בגוגל מפות להוריד תמונות בתי כנסת בכל העולם אם יש לכם כתובת של הבית הכנסת ולשפץ

יקבלו תביעה שתעלה יותר יקר ממידול!

• הוסף לסימניות
אני מציע ל להראות ללקוח את האשכול הנ"ל. (סביר להניח שיש לו אפשרות לפתוח את פרוג לא?)
תני לו להבין שאין אופציות רבות מדי.
זה מזכיר לי לקוח שחשב שבלחיצת אנטר אני מוציאה לו פרוספקט הוא אמר לי :מה הבעיה היום הכל עושים בשניה עם המחשבים.
כנראה הלקוח שלך לא מבין את חומרת העינן ואת גודל ההשקעה.

• הוסף לסימניות
לכל המתלהמים בבקשה להרגע
הלקוח ביקש בקשה לגיטימית ביותר
כל המוסדות בכוכים ובקראוונים ככה עושים
עדן במקום לדבר עשתה לענין
העלתה דברים שיוכלו לבא בחשבון
וזה מה שצריך לעשות

• הוסף לסימניות
אני לא מכירה מציאות שבה מציגים מצג שווא של בניין שלא קיים ואפילו לא בתוכניות להיבנות.
לא מבינה את ההצדקה לכך, וכאשת מקצוע הייתי מסרבת לעשות זאת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;511375:
אני לא מכירה מציאות שבה מציגים מצג שווא של בניין שלא קיים ואפילו לא בתוכניות להיבנות.
לא מבינה את ההצדקה לכך, וכאשת מקצוע הייתי מסרבת לעשות זאת.

הדעה שלי שונה לגבי העניין הזה, כיוצר סרטי תדמית למוסדות המטרה שלי לגרום לתורם לקנות את מה שאני מוכר לו, ובעניין הזה אני יעשה הכל כדי שהוא ייהנה/יקנה את מה שהצגתי לו (התורם בפוטנציאל).

אני ייפה את האמת אם יש לו 2 קרוונים אני יקרא לזה מבנים אם הוא במחסן אני יספר על תכניות עתידיות למבנה ויציג הדמיה מתאימה וכו'
וכאיש מקצוע המטרה שלי שיקנו את המוצר בסוף וכולם יהיו מרוצים, בעיקר בתחום המיתוג שם גבול האמת רחב מאוד,
הרי כולנו יודעים שעם אמת לא משלמים למכולת. ואם אותו "רב" יספר על המוסדות שלו ויציג בלוגו כניסה למחסן יהיה קשה לו לשווק את עצמו.
אני לא חושב שבאמת הוא היה צריך להוסיף שם מבנה וזה הכרחי. ואולי הייתי משכנע אותו
לרדת מהרעיון ולהשאיר לתורם מרווח חשיבה עד כמה "המוסדות" שלו פרושים על פני כל ישראל.
אבל, אם הוא מתעקש התפקיד שלי כבעל מקצוע לא להיות משטרת המוסר אלא לבצע את העבודה.
ושוב כל אחד והראיה שלו עד איפה מגיע גבול האמת.

• הוסף לסימניות
הזהרו בכבוד חכמים!!!
פתאום נהיים כל הגרפיקאים צדיקים יותר מהרב...
רב הוא רב וגרפיקאים הם בסך הכל גרפיקאים...
קצת בושה וכבוד לרבנים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה