נכתב ע"י פתוש;509324:אני אשמח מאוד עם תעלה לכאן כל החוברת על חריש, מעניין אותי. (אני לא הולך להצטרף לקבוצה..)
נכתב ע"י eden7115;509134:חד משמעית לא הייתי עושה.
הייתי אומרת ללקוח בזו הלשון: או שאתה מביא את התמונה (תגנוב ממוסד אחר, תעשה הדמיה אצל תלתיסט, תגנוב הדמיה אחרת, תמצא בניין שמוצא חן בעיניך ברשת וכו') ואני משבצת אותה או שאין תמונה...
חד וחלק!!!
נכתב ע"י eden7115;510971:שים לב - הלקוח מוכן לשלם על עיצוב בלאנק חדש שהבניין ישתלב בו בצורה טובה - אבל הו א לא מוכן לשלם על הדמייה של בניין - אחרת כבר היה פונה לתלתיסט ומביא לי את ההדמיה מוכנה, לא?!
אם היה בא אלי הלקוח ואומר לי "תשיגי לי מישהו שיעשה לי הדמייה וכמה שיעלה אני אשלם" ממש לא היתה לי בעיה לתת לו שירות שכזה.
נכתב ע"י מיימון ב;511193:אפשר בגוגל מפות להוריד תמונות בתי כנסת בכל העולם אם יש לכם כתובת של הבית הכנסת ולשפץ
נכתב ע"י naamah;511375:אני לא מכירה מציאות שבה מציגים מצג שווא של בניין שלא קיים ואפילו לא בתוכניות להיבנות.
לא מבינה את ההצדקה לכך, וכאשת מקצוע הייתי מסרבת לעשות זאת.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים