- הוסף לסימניות
יש גם מכון מאוד נחשב, בסביבות תחנה מרכזית,
נקרא דרמה קליניק
ניסיתם?
נקרא דרמה קליניק
ניסיתם?
לא ניסינו כי לא שמענו אף אחד שהתנסה אצלם בפועליש גם מכון מאוד נחשב, בסביבות תחנה מרכזית,
נקרא דרמה קליניק
ניסיתם?
רחוק לי@אמונה1 בני ברק מעניין אותך?
אחת מדהימה שהצילה לי את הפנים... לא מוכרת שטויות וכו',
אם את רוצה אתן לך מספר שלה בכיף
כל אחד ומה שמתאים לה, לי היא לא עשתה טיפולים בכלל, רק משחות וסבון וזה עזר מאד! מה שבעיקר הגביר את האמון- היא לא לקחה שקל יותר ממה שהמשחה עלתה, והיא מתאימה גם איפור בריא לעור.... ועד שהצבע שלי הגיע היא נתנה לי דוגמית שלה להשתמש בחינםרחוק לי
אבל אם היא לא יקרה מדי אולי שווה לנסות
תוצאות מהירות?
היא עושה טיפול-שניים או סדרה מייגעת ויקרה?
שכחתי להוסיף שהכל כולל הכל [הספיק לי המשחות ל-10 חודשים] עלה 500 ש"ח [גרושים]כל אחד ומה שמתאים לה, לי היא לא עשתה טיפולים בכלל, רק משחות וסבון וזה עזר מאד! מה שבעיקר הגביר את האמון- היא לא לקחה שקל יותר ממה שהמשחה עלתה, והיא מתאימה גם איפור בריא לעור.... ועד שהצבע שלי הגיע היא נתנה לי דוגמית שלה להשתמש בחינם
הבעיה שמשחות וסבונים בד"כ לוקח זמן עד שרואים תוצאות. לפחות חודש-חודשייםכל אחד ומה שמתאים לה, לי היא לא עשתה טיפולים בכלל, רק משחות וסבון וזה עזר מאד!
גם וגם, ותוך חודש היה שיפור מדהים!הבעיה שמשחות וסבונים בד"כ לוקח זמן עד שרואים תוצאות. לפחות חודש-חודשיים
ואין לנו את הזמן הזה.
מה היה לך? פצעים או צלקות?
כתבת שעוד חודשיים החתונה לא? אז חודש חודשיים יש לךהבעיה שמשחות וסבונים בד"כ לוקח זמן עד שרואים תוצאות. לפחות חודש-חודשיים
ואין לנו את הזמן הזה.
עכשיו זה חודש חודשייםכתבת שעוד חודשיים החתונה לא? אז חודש חודשיים יש לך
נראה לי שאין כזה דבר פחות מחודש חודשיים [העור צריך להתחדש...]עכשיו זה חודש חודשיים
היא מנסה לטפל בזה כבר יותר מחצי שנה (הרבה לפני האירוסים...)
ולא עזר כלום
אז קצת מלחיץ "לבזבז" חודש על משחות... ואם זה לא יעזור? אז הבעיה תהיה עוד יותר גדולה - פצעים וצלקות חודש לפני החתונה...
היא הלכה כבר למישהי שבדיוק כמוך קיבלנו המלצות מכמה אנשים שהיא הצילה להם את הפנים, אבל לה זה לא עזר...
ולקח יותר מחודש-חודשיים להבין את זה![]()
מסתמא דואק.לא זוכרת.. ראיתי המלצה של מישהי על זה ועכשיו שלחתי לה שאלה, כשתגיב ארשום לך
לדבריה, תוך יומיים אין זכר לפצע בשימוש במשחה
היא הייתה אצל רופא עור טוב?היי
מה עושים כאשר יש נקודות כאלה על הפנים, שככל הנראה נוצרו מפצעים ישנים?
הפנים שלה בד"כ חלקות, פצעים פעם ב..., לא ברמה ששווה לשלם 5,000 ש"ח על טיפולי לייזר
סה"כ יש כמה כתמים כאלה אדומים וחומים מפצעים ישנים (חלקם מלפני חודשיים, חלקם מלפני שנה ויותר)
אחותי מתחתנת בעוד חודשיים וחייבת פתרון יעיל עד אז!!!
ולא יכולה לנסות כל מיני תכשירים כי הזמן הולך ואוזל...
(היא ניסתה ללכת למכון לייזר יחסית זול אבל אמרו לה שזה לא חמור ברמה שצריך לייזר בכלל, האם מומלץ להתעקש וכן לעשות לייזר?)
תודה לכולם
כן, היתה כמה וכמה פעמים אצל רופאי עור ידועים שהביאו לה בעיקר דואק (שזה עוזר מאוד לריפוי ומניעת פצעים חדשים, אבל לא מרפא צלקות וכתמים). לא היה להם פתרון ממשי צלקות. זה משהו אסטטי שקופ"ח לא מתעסקת עם זה...היא הייתה אצל רופא עור טוב?
מה זה? איפה משיגים?יש משחה בשם קלו קוט שמיועדת לטיפול בצלקות
קלו קוט היא משחה מעולה, משמשת להעלמת וטשטוש צלקות (גם לאחר ניתוחים וכו’)מה זה? איפה משיגים?
תודה רבה!קלו קוט היא משחה מעולה, משמשת להעלמת וטשטוש צלקות (גם לאחר ניתוחים וכו’)
פחות נשמע לי מתאים לאזור הפנים?
בכל מקרה אפשר לשאול רוקח, נמכר בבית מרקחת ללא מרשם.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים