דרוש מידע מה עושים כדי למצוא דברים ש(לא) יאבדו?

• הוסף לסימניות
אבד לי הרב קו כמה פעמים ונגן וכו החלטתי לכתוב על חתיכת פתק קטן את מספר הפל שלי ולהדביק על הנגן, על המצלמה, על הסידור, על הרב קו ועל הכרטיס אשראי, על המזוודה, על התיק.
ממליצה
ובד בבד כשאשראי נאבד לבטל אותו מיידית
בתקווה שלא יאבד לכם שום דבר

• הוסף לסימניות
אני בדרך להמציא (או שהמציאו כזה כבר?)
מדבקות זעירות שיודבקו על הדברים החשובים והנוטים להאבד. כמו מפתחות רכב, שעון, ארנק ואפילו גרביים.
במקביל נבנה איזה מערכת מכופתרת, שתישא את השמות הבאים: ארנק- לחצן A. מפתחות- לחצן C וכו'...
ופשוט יצפצף. או יאכן את מיקומם.
תודו גאוני.

• הוסף לסימניות
אני בכלל בעד להמציא שבב אלקטרוני קטן שיודבק על כל דבר הנוטה להאבד,
וכאשר יאבד נדע ישר היכן מונח(זה מתאים גם לדברים שנאבדים בבית,
שלהם- לא מועיל מספר טלפון מודבק)

• הוסף לסימניות
אני בכלל בעד להמציא שבב אלקטרוני קטן שיודבק על כל דבר הנוטה להאבד,
וכאשר יאבד נדע ישר היכן מונח(זה מתאים גם לדברים שנאבדים בבית,
שלהם- לא מועיל מספר טלפון מודבק)
גם אני!!
והחפצים ישדרו למחשב את המיקום שלהם

• הוסף לסימניות
APPLE TAG

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה