מה עושים כדי שהחלה הביתית תצא לבנה כמו במאפיה?

• הוסף לסימניות
לא קשור בדיוק לשאלה. אבל שמתי לב שכל סוג קמח סופג אחרת, ובכלל יוצר מרקם שונה.
לפעמים צריך להתאים את המתכון לסוג הקמח.
עד שקלטתי את זה....... עברתי הרבה עם החלות...:rolleyes:

• הוסף לסימניות
מחפשת מתכון לחלות במרקם של חלות ויז'ניץ או המיוחדת של עינת למי שמכירה.

• הוסף לסימניות
אני יודעת שיש מאפיות שבאמצע האפיה שמים עליהם מים עם זרנוק או משהו כזה אולי זה הסיבה ?!
אני לפעמים מטבילה את החלות בקערת מים לפני האפיה זה עושה אותם הרבה יותר אוריריות

• הוסף לסימניות
צריך שיהיה מתכון טוב, ולהקפיד על כמה כללים פשוטים, והכל הופך לקל ופשוט, וכמובן אוורירי וטעים.
הנה הדרכה מקצועית לאפיית חלות.

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול למי יש מתכון לחלות מקמח מלא 100 %?
אבל שיהיה ממש מוצלח.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני לשה במיקסר עד שהבצק אחיד לחלוטין ועוד כמה דקות אח"כ
מתכון מומלץ בחם!
הפרשת חלה מתכון.jpg

• הוסף לסימניות
הקמח הלבן הרגיל בד"כ יוצא בוהק. גם לי השבוע הקמח של אחרי פסח היה קצת יותר חום.
אני גם לא מורחת ביצה על החלות אלה מים ואז בוזקת שומשום החלות יוצאות יותר בהירות.
ואם אופים הרבה גם קרנצ'י.

• הוסף לסימניות
צריך לעפות קודם בין 10 ל20 דקות עם תנור פתוח
ואת המשך האפיה עם תנור סגור

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה