בריאות מה עושים כשבונג’סטה לא עוזר?

• הוסף לסימניות
אשמח לעצות מהתחום הטבעי, לא בכיוון של כדורים יותר חזקים...
יש לי בחילות כל היום ואני מרגישה שאני משתגעת...
יש לי תחושה שהבונ’סטה החמירה את המצב, יכול להיות?
כרגע לוקחת רק אחד בלילה כי כשלקחתי בבוקר הרגשתי על סף עלפון כל היום,
וגם עכשיו עייפות וחולשה מטורפת,
פליז אשמח לעזרה מנסיון
תודה מראש!​
לכי לטיפול תודעתי, לטפל בבחילות הנוראות, להריון הזה ולאלו שיבואו אחריו, ועוד הרבה דברים טובים בדרך.

• הוסף לסימניות
בכלל לא רוב הנשים עם היפרמזיס!
זה אחוזים נמוכים מאד
רוב הנשים עם בחילות, קלות או קשות יותר
אבל זה משהו אחר לגמרי מהיפרמזיס!!!
רק מי שחוותה יכולה להבין,
אני שומעת מהרבה נשים שהן סובלות מאד וכמה קשה להן עם הריחות בבישולים, וכמה קשה להן הנסיעות לעבודה, ואני לא יודעת אם לצחוק או לבכות כשהן אומרות שהן סובלות כמעט כמוני...
איפה בישולים? לא רק שאני לא יכולה לבשל, אני לא מסוגלת להיות באיזור כשמבשלים...
ועבודה??? אני שוכבת במיטה כל היום, לא מסוגלת לדבר עם אנשים, בקושי כמה דקות עם כל ילד..
וכן, זה גם כשאני לוקחת בונג'סטה ועוד תרופות
וגם כשלקחתי כל יום (!!!) ליטר וחצי נוזלים דרך הוריד, זה עזר ברמה שהייתי מסוגלת קצת לצאת מהמיטה, להיות קצת עם הילדים, והרגשתי שאני מסוגלת לחיות עוד יום, ועוד יום...
אבל עדיין לא תיפקדתי בבית! לא הייתי מסוגלת ללכת לעבודה, ולקחתי המון עזרה עם הילדים, ארוחות, ועבודות הבית,
ונשים כמוני, אני לא מכירה כמעט בסביבתי, זה לא בחילות כמו כולן!
רוב הנשים חוות בחילות ברמה כזו או אחרת. לא הכל מוגדר היפרמזיס.

אבל גם בהיפרמזיס יש דרגות שונות. יש כאלו שהבונגסטה משפיעה יש עם זופרן . ויש גם כאלו שמאושפזות תקופות ארוכות כי גם להישאר בבית בלי לתפקד לא יכולות והן מקבלות תרופות דרך הוריד .

אחד הדברים הקשים זה שחושבים שאת ''מפונקת'' .
ולכולן יש בחילות והן מתפקדות וכו' וכו' .
יש היום לא מעט נשים שסובלות חודשים ארוכים וזה לגמרי המסירות נפש בדור שלנו להביא את דור ההמשך.

• הוסף לסימניות
יש כאן מישהי שנסתה את השיטה של שושנה אפלגרד?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה