בדרך כלל גוגל מאפשרת שחזור על ידי כמה דברים.נכנסתי מהמחשב החדש
למייל שלי וכמובן
הסיסמא שלי נשכחה ממני.
לא נרשמה על ידי ever.
ניסו לאמת אותי ע"י שחזור
למייל אחר.
קיבלתי קוד.
אממה
נעניתי שהם נורא מצטערים אבל
לא הצליחו להוכיח שזה
מייל נוסף שלי.
מה עושים?
איך בכל זאת משחזרים?
הכתובת הזאת חיונית לי מאד!
תודה
נראה לי חוסר זיהוי.בדרך כלל גוגל מאפשרת שחזור על ידי כמה דברים.
חשבון מייל נוסף.
טלפון.
---
באיזה שלב זה נמצא?.
חוסר זיהוי?.
או חסימת החשבון?.
אימות קולי?אין לך גישה למחשב הישן?
האם יש מחשבים שנכנסת למייל הזה בצורה תדירה?
א"כ דרך שם את יכולה לנסות לאמת
יש מס' טלפון שמחובר לחשבון הזה?
א"כ אפשר לאמת על ידי שיחה
אפשר צילום מסך?נראה לי חוסר זיהוי.
לא.יש לך מחשב שעדיין מחובר לחשבון?
ו... הם צודקים.
האם אני או כל אחד אחר (בהנחה שיודע את הכתובת שלך) לא הייתי יכול לעשות בדיוק את הפעולות שאת עשית?
היית רוצה שבצורה כזו אקבל גישה למייל שלך?
הקוד נשלח בשיחה.אימות קולי
כןאימות קולי?
אפשר צילום מסך?
או ציטוט של ההודעה מגוגל?
(◍•ᴗ•◍
לכי תסבירי את ההבדל לאלגוריתם של גוגל.אבל עכשיו זו אני.
לכי תסבירי את ההבדל לאלגוריתם של גוגל.
האם המחשב שנכנסת ממנו בעבר, ברשותך?
אם יש, כל פעולה לנסות לשחזר, מומלץ ממנו. אם לא נמחקו קוקיס זה בהחלט יכול לעזור לגוגל לאמת שזו את.
האם יש מספר כלשהו שחובר לחשבון, או מייל לשחזור?
קרה לי משהו שמיימי עכשיו.
אני מנסה יותר משעה לעשות קומבינות
במסגרתן ניסיתי לשחזר ממוחי החלול
את הסיסמא שאולי הייתה.
שעה פלוס לא הלך לי
פתאום עכשיו אני מנסה
וואלללה
הלך.
הייתם שליחים טובים לניסיון הנוסף.
תודה לכולככככם!
כן אצלי.לכי תסבירי את ההבדל לאלגוריתם של גוגל.
האם המחשב שנכנסת ממנו בעבר, ברשותך?
אם יש, כל פעולה לנסות לשחזר, מומלץ ממנו. אם לא נמחקו קוקיס זה בהחלט יכול לעזור לגוגל לאמת שזו את.
האם יש מספר כלשהו שחובר לחשבון, או מייל לשחזור?
יש אפשרות לבחור בהתקשרות למספר השמור במערכתיש מישהי שיודעת איך משחזרים חשבון ללא יכולת לקבל הודעות טקסט?
זה בכל כניסה שלי ממחשב אחר יבקש את שני הדברים או רק ממחשב שגוגל לא מכירה ?בכל אופן, כעת מומלץ להוסיף טלפון ולהגדיר קבלת הודעה בשיחה ולא ב-SMS. וכן גם אימיל נוסף לשחזור.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים