מה עושים כשהאדמין לא נותן לי להכנס עם השם והסיסמה בג'ומלה?

• הוסף לסימניות
יש דרך אחרת להכנס לאדמיניסטרציה של האתר שלי, או שאני צריכה להתחיל הכל מהתחלה?

• הוסף לסימניות
יש דרך

תכנסי לphpmyadmin באתר אחר שהסיסמא ידוע לך
ותעתיקי את סיסמת היוזר המוצפנת מטבלת users וזה יפתור הבעיה
אם אין כזה אתר זה md5 של 12345:
827ccb0eea8a706c4c34a16891f84e7b
תעדכני...

• הוסף לסימניות
בסוף הצלחתי דרך ה cpanel, נכנסתי phpmyadmin ושיניתי דרך היוזר שם באפשרות של md5 שזה בערך כמו מה שאתה אומר.
מאז כבר נעשו לי שם צרות אחרות. נמחקה לי בטעות ספריית ה TMP ועכשיו אני לא מצליחה להתקין שום דבר.
נראה לי שאצטרך להכין את כל האתר מחדש.

• הוסף לסימניות
לפני שאת מתחילה הכל מחדש, תסתכלי על המבנה של התיקיות ב zip של ההתקנה, וב filemanager שלך, ותראי איפה לשים את ה tmp.
את יכולה להעלות את הקבצים מחדש, (בלי התיקיה install), בלי להתקין

• הוסף לסימניות
מוטי לא הבנתי. אני יכולה סתם כך להעלות קבצים ללא ה install וזה יעבוד כאילו התקנתי? ואיפה ממוקמת ספרית ה TMP אני יודעת, רק שהיו לי שתי התקנות ג'ומלה באתר בהתחלה ולמרות שהתקנה אחת מחקתי בסוף, משום מה ספרית ה TMP נשארה של ההתקנה השניה וזו הבעיה.

• הוסף לסימניות
כן, אם עשית install פעם אחת, זה יעבוד (בהתקנה נבנה קובץ configuration) ויש לך אותו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה