מה עושים כשהאנטי וירוס דוחה התקנה של תוכנות???

• הוסף לסימניות
רציתי להתקין תוכנות אדובי על המחשב (לא רשמי), והאנטי וירוס דוחה אותן בתוקף.
יש למישהו מושג איך אפשר בכל זאת לעקוף את האנטי וירוס?

אשמח לעזרה!!!

• הוסף לסימניות
כמובן שניסיתי,
אבל הוא לא מסכים לומר לי.
הוא כותב לי שאני צריכה רק תוכנות רשמיות...
כמו שכתב @A052 פשוט צריך לכבות את האנטי וירוס לכמה דקות. זה תהליך פשוט. אם מדובר באנטי וירוס של וינדווס להיכנס לאנטי וירוס-תחת לשונית הגנה מפני וירוסים ואיומים-להיכנס להגדרות הגנה-שם יש כפתורים לכבות את האנטי וירוס. לאחר מכן להתקין את התוכנה ואחרי זה להפעיל את האנטי וירוס חזרה.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
כמובן שניסיתי,
אבל הוא לא מסכים לומר לי.
הוא כותב לי שאני צריכה רק תוכנות רשמיות...
הוא מצחיק גדול!

וכיבוי אנטי ווירוס אפשר גם לעשות כיבוי מותנה זמן עשר דקות לא צריך לכבות ואז להדליק!

• הוסף לסימניות
אפשר צילום מסך של זה?
1753179183795.png

• הוסף לסימניות
כמו שכתב @A052 פשוט צריך לכבות את האנטי וירוס לכמה דקות. זה תהליך פשוט. אם מדובר באנטי וירוס של וינדווס להיכנס לאנטי וירוס-תחת לשונית הגנה מפני וירוסים ואיומים-להיכנס להגדרות הגנה-שם יש כפתורים לכבות את האנטי וירוס. לאחר מכן להתקין את התוכנה ואחרי זה להפעיל את האנטי וירוס חזרה.
בהצלחה
ניסיתי. ממש עכשיו.
וזה לא נותן לי.
אפילו החרגתי את התוכנות האלה ואין! זה לא נותן לי!

• הוסף לסימניות
כן. זהו שעל המחשב שלי היה מותקן אנטי וירוס אחר, בגלל שהוא חסם את ההתקנה של התוכנות, מחקנו אותו, ואז האנטי וירוס של ווידוס התחיל להתריע.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יש 3 אפשרויות
או להשהות הגנה באמצעות "נהל הגדרות"
או לנסות באמצעות התוכנה defender control
והאפשרות השלישית היא להתקין אנטיוירוס אחר חינמי כלשהו, מה שגורם אוטומטית להשהות את האנטיוירוס המובנה ואז להשהות את ההגנה של האנטיוירוס השני

• הוסף לסימניות
נהל הגדרות, לא הלך, ההתראות המשיכו לקפוץ, גם כשהחרגתי את התוכנות וגם כשביטלתי את ההגנה.
לגבי האנטי וירוס החינמי, הוא היה ממש בעייתי, כי הוא היה לי כבר על המחשב ופשוט מחק את התוכנות מהדיסק אונקי. אז מחקנו אותו.

• הוסף לסימניות
רציתי להתקין תוכנות אדובי על המחשב (לא רשמי), והאנטי וירוס דוחה אותן בתוקף.
יש למישהו מושג איך אפשר בכל זאת לעקוף את האנטי וירוס?

אשמח לעזרה!!!
עשיתי את זה עשרות פעמים, ראשית תעשי עותק מהקבוץ התקנה שיהיה לך גיבוי על כל צרה שלא תבוא (אנטי וירוס עוד מסוגל למחוק את הקובץ) שנית להעתיק את קובץ ההתקנה לתוך תקיה ולסרוק ואז הוא 'ימצא' את הווירוס ואז לאפשר אותו במחשב זה אמור להתקין אם לא הצליח תגיב כאן ותעלה צילום מסך

• הוסף לסימניות
גם כשביטלת את ה"הגנה בזמן אמת" היו התראות?
אנטיוירוס חינמי שמוחק זו אכן צרה צרורה, אני בגלל הבעיה הזו התקנתי ESET ומשהה אותו באופן קבוע
לתועלת הציבור, באיזה אנטיוירוס חינמי מדובר?

• הוסף לסימניות
עשיתי את זה עשרות פעמים, ראשית תעשי עותק מהקבוץ התקנה שיהיה לך גיבוי על כל צרה שלא תבוא (אנטי וירוס עוד מסוגל למחוק את הקובץ) שנית להעתיק את קובץ ההתקנה לתוך תקיה ולסרוק ואז הוא 'ימצא' את הווירוס ואז לאפשר אותו במחשב זה אמור להתקין אם לא הצליח תגיב כאן ותעלה צילום מסך
זה עבד לך באנטיוירוס המובנה של ווינדוס?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה