דרוש מידע מה עושים כשהבנק פספס משיכה מכספומט

• הוסף לסימניות
משום מה תמיד הבנק ימצא את הכסף כשזה לטובתו, אבל אם לא..
למשל, הפקדתי צ'ק במכשיר אוטומטי, המכשיר 'בלע' את הצ'ק והוציא לי תדפיס שאירעה תקלה ולכן הצק לא צולם, לפנות לסניף. כאשר פניתי לסניף הם רצו את כל הפרטים של הצ'ק שלא היו לי בגלל טעות חד פעמית. הם אמרו שבלי פרטים של הצ'ק אי אפשר לעשות כלום. שאלתי אותם 'אתם לא רואים שיש צ'ק מיותר שאתם לא יודעים לאן להפקיד' והם אמרו שלא. אני הפסדתי את הכסף והם יצאו צודקים.
(מכיוון שהסכום היה נמוך לא המשכתי עד למנהל וכו')

• הוסף לסימניות
קראתי סיפור על בנ"א באירופה שהיה לו רבע מליון שקל
והיה צריך דחוף מיליון שקל לניתוח לבת שלו
הבנק לא הסכים לתת לו הלוואה
אז הוא הוציא רבע מליון בעיר מגוריו
נסע לעיר (או למדינה לא זוכרת) אחרת והוציא עוד רבע מליון
כי הבנק לא היה מעודכן
וכך עשה עוד פעמיים עד שהיה לו את כל הסכום
ונתן אותו לבית חולים
אח"כ הוא הסתבך עם הבנק
אבל באותו רגע הוא פתר את הבעיה...

סיפור יפה מאוד ותו לא.
_______

לגבי החיובים באשראי במיוחד בדיירקט ...
אז לא תמיד זה מופיע חיוב בבנק אלא משהו שנקרא חיוב זמני ואז זה נעלם ושוב חוזר בצורה מסודרת..... , בזמן הזה אם תמשכו את כל יתרת הסכון תסתבכו אחרי זה עם חברת האשראי ואני מבטיח לכם שתצאו עם יד על התחתונה....

מה גם שאיש נורמטיבי לא יעשה זאת..

התבלבלת?

סבבה זה לא פותר אותך מלשלם את מה שהעברת באשראי

חברות האשראי והבנקים לא התעוררו עכשיו שטיקים וטריקים הם מכירים היטב

לא אומר שלא יכול להיות להם טעויות...

אבל קצת פורפורציות.

שלא נכשל לעולם ועד ושאף פעם לא נוכל לרדת עד המינוס ולא משנה באיזה סכום נעביר אשראי

שבת שלום

• הוסף לסימניות
משום מה תמיד הבנק ימצא את הכסף כשזה לטובתו, אבל אם לא..
למשל, הפקדתי צ'ק במכשיר אוטומטי, המכשיר 'בלע' את הצ'ק והוציא לי תדפיס שאירעה תקלה ולכן הצק לא צולם, לפנות לסניף. כאשר פניתי לסניף הם רצו את כל הפרטים של הצ'ק שלא היו לי בגלל טעות חד פעמית. הם אמרו שבלי פרטים של הצ'ק אי אפשר לעשות כלום. שאלתי אותם 'אתם לא רואים שיש צ'ק מיותר שאתם לא יודעים לאן להפקיד' והם אמרו שלא. אני הפסדתי את הכסף והם יצאו צודקים.
(מכיוון שהסכום היה נמוך לא המשכתי עד למנהל וכו')

לא הגיוני.
הצקים חוזרים לסניף שהופקד ללא הצלחה או לבעל הצ'ק ( מי שנתן לך אותו)
היום שלא מחזירים צ'קים מרימים טלפון.

ואם נכנסת לבנק עוד לפני ששלחו את הצ'קים - יש דרכים לאתר אותו.

הפקידה פשוט התעצלה לתת לך את השירות הזה.

• הוסף לסימניות
לא הגיוני.
הצקים חוזרים לסניף שהופקד ללא הצלחה או לבעל הצ'ק ( מי שנתן לך אותו)
היום שלא מחזירים צ'קים מרימים טלפון.

ואם נכנסת לבנק עוד לפני ששלחו את הצ'קים - יש דרכים לאתר אותו.

הפקידה פשוט התעצלה לתת לך את השירות הזה.
חלק מהבעיה כפי שציינתי בגלל רשלנות, אין לי שום פרטים לא של הצ'ק ולא של בעל הצ'ק.

• הוסף לסימניות
בהנהלת חשבונות שעשיתי לא מזמן לעמותה
גילינו שיק שנמשך ממנה פעמיים! עם אותה אסמכתא!
הבנ"א שקיבל את השיק הפקיד אותו באייפון לחשבון בנק שלו בבנק מסוים, לאחר מספר חודשים הוא מצא אותו אצלו ולא זכר אם הוא הופקד או לא-וע"כ הפקיד אותו שוב לחשבון אחר בבנק אחר, כשהוא סומך על הבנק של העמותה שיוודאו האם השיק כבר נמשך או לא, והכסף נכנס אליו לחשבון.
רק שביצענו הנ"ח לאחר שנה גילינו את הטעות, העמותה פנתה לבנק, בתחילה הם הכחישו כמובן אך לאחר הוכחות ולך תבוא תשלח וכו' לא היתה להם ברירה...והם ביטלו את המשיכה, מדובר ב-5000 ש"ח!

• הוסף לסימניות
הפקדתי פעם שיק, יצא לי תדפיס עם אישור אסמכתא וכו וההפקדה לא נרשמה בחשבון! חיכיתי יום/יומיים וכשראיתי שעדיין לא מופיע התקשרתי לבנק ולפי מספר האסמכתא הם סידרו לי את זה, ואם הייתי זורקת את התדפיס??

• הוסף לסימניות
ואני הפקדתי שני שיקים במעטפת אלתור
חיכיתי 5 ימים ועדיין לא הופיע בחשבון

הגעתי לסניף בו הפקדתי, והפקידות אומרות אחת לשניה יש עוד 10 כאלה...
תשאירי פרטים ויחזרו אליך...

התעקשתי שאני לא משאירה פרטים אלא הם בודקים לי במקום
הפקידה בדקה במשך מס' דקות ולא מצאה את השיקים
בסוף היא אמרה לי אני מפקידה לך על סמך העתק המעטפה של ההפקדה
ומאז עד היום טרם הוכנסו צילומי השיקים לחשבון
רק ההפקדה שהפקידה עשתה על סמך העתק האלתור שהיה לי ביד

אז שימו לב שכדאי מאוד לעבור ולראות ששיקים שהפקדתם באלתור אכן נכנסנו לחשבון

• הוסף לסימניות
הבנק יכול לבטל הפקדה של שיק עד 7 שנים.....

אני נתקלתי במקרה של מישהי שמשכה מכספומט כספונט 400 ש"ח, יצא לה שאר של 100 והופיע שיש תקלה.

בחשבון הופיע לה חיוב של 405, ולאחר כמה דקות זיכוי של 405....
ומאז ועד היום אף אחד לא ביקש ממנה את ב100 ש"ח....

(אבל מסתבר שזה בגלל שזה כספומט חיצוני... כך נראה לי בכל אופן)

• הוסף לסימניות
שואלת בשביל מישהו שמשכך מזומן דרך כרטיס האשראי
והוא לא רואה את זה בעובר ושב
יכול להיות?
עברו כבר יומיים מהמשיכה...

• הוסף לסימניות
באופן תיאורטי אם שאלה כזאת תתגלגל לביהמ"ש, זה לא יהיה כל כך פשוט.

אירע לי ששילמתי לחנות בכרטיס דיירקט סכום של כמה אלפי ש"ח. כמובן שהחיוב נרשם בחברת האשראי והחנות הוציאה קבלה. משום מה בבנק החיוב נרשם, אך מיד אחר כך נעלם, וחזר רק לאחר יממה. בזמן שהחיוב נעלם מחשבון הבנק, היה רשום לי שיתרת המשיכה של החשבון היא באותו גובה של הסכום הקיים בחשבון.
לכאורה הייתי יכול למשוך את כל מה שיש בחשבון ולטעון אחר כך שהבנק אינו יכול לחייב אותי בחיוב של האשראי.
אילו הייתי מוכיח שמשכתי את הסכום בתום לב ואינני עוקב אחרי החשבון, הבנק היה בבעיה.

אולי באותיות הקטנות סידרו גם את זה...
ממש מצחיק כמו ההוא שיצא הפלאפון דיבר וחשב שאי אפשר לעשות לו כלום הם יכניסו לך את החשבון למינוס ואם לא תשלם זה הוצאה לפועל ישר פעם הבאה שאתה פותח חשבון בנק תקרא מה כתוב

• הוסף לסימניות
הבנק יכול לבטל הפקדה של שיק עד 7 שנים.....

אני נתקלתי במקרה של מישהי שמשכה מכספומט כספונט 400 ש"ח, יצא לה שאר של 100 והופיע שיש תקלה.

בחשבון הופיע לה חיוב של 405, ולאחר כמה דקות זיכוי של 405....
ומאז ועד היום אף אחד לא ביקש ממנה את ב100 ש"ח....

(אבל מסתבר שזה בגלל שזה כספומט חיצוני... כך נראה לי בכל אופן)
זה כספונט שזה פרטי לבעלי העסקים שזה נמצא אצלם היא צריכה להחזיר בעל החנות זה מכירים טיפשים שגם אין מעקב אחר המחזור שם בעל העסק פותח מכניס קצת מהקופה וממשיך הלאה

• הוסף לסימניות
שואלת בשביל מישהו שמשכך מזומן דרך כרטיס האשראי
והוא לא רואה את זה בעובר ושב
יכול להיות?
עברו כבר יומיים מהמשיכה...
לפעמים יש טעויות ותקלות שלוקח להן להתברר במשך כמה ימי עסקים,
אבל רוב הסיכויים שהבנק יעלה על זה.

אופציה נוספת:
לידיעת הציבור, יש אפשרות של משיכת מזומן על חשבון מסגרת האשראי,
למרות שאין כספים בחשבון.
אפשרי בחנויות נוחות ובסופר-פארם.
יכול להיות שהוא משך בצורה הזו, ויראה את המשיכה רק במועד החיוב של הכרטיס.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה