דרוש מידע מה עושים כשהזהב הלבן- מצהיב?

• הוסף לסימניות
יש לי טבעת זהב לבן,
ונראה לי שעוד כמה חודשים זה כבר לא יהיה רלוונטי ואני אצטרך לכתוב:
יש לי טבעת זהב צהוב...
יש דרך לנקות אותה ולהחזיר לה את הצבע המקורי?
בדרך ביתית ופשוטה,
לא משהו מסובך מידיי...

תודה מראש לכל העונים!

• הוסף לסימניות
זה זהב לבן אמיתי?
אין כאן מה לנקות, זה פשוט זהב צהוב שהוטבל בזהב לבן. היא לא התלכלכה אלא הציפוי ירד.
לכן אין אפשרות לנקות (כי כאמור, זה לא לכלוך)
הדרך היחידה זה לשלוח להטבלה חוזרת.
ניתן לעשות דרך כל תכשיטן.

• הוסף לסימניות
זה לא מצופה.
זה זהב לבן אמיתי.
רק קצת הצהיב.
(קצת כמו כלי כסף...)

• הוסף לסימניות
כמו שצוין ע"י @dmc זהב לבן - מדובר בסגסוגת של זהב צהוב עם מתכת נוספת, כגון כסף או פלטינה, לצורך הבהרת הזהב. מכיוון שלא ניתן ליצור זהב לבן מוחלט, מצפים את התכשיטים ברודיום, שהוא מתכת לבנה היקרה אף מהזהב. הרודיום נוטה להישחק עם הזמן והמתכת הזהובה מתגלה. הדרך היחידה להחזיר את צבעם המקורי של תכשיטים אלה היא רק באמצעות ציפוי מחדש של הרודיום.
אפשרות נוספת לנקות בעזרת עט Dazzle stik אמריקאי לניקוי והברקת תכשיטי זהב, כסף ופלטינום. המברשת של הסטיק נורא גמישה ועשוייה מסיליקון מיוחד ומגיעה גם למקומות הקשים ומסירה מהם את הלכלוך. בסטיק יעיל במיוחד בתכשיטי יהלומים , אבני חן ותכשיטי פנדורה
בעלות 69 ש"ח

• הוסף לסימניות
פשוט מאד...
מנצלים את ההזדמנות ומודיעים לכולם בענווה ש"קניתי טבעת חדשה, כן כן - אותו דגם שהיה לי, פשוט הוא הכי יפה בחנות אבל כן שיניתי, הנה אתם רואים - לזהב צהוב, החלטתי שיותר יפה..."

• הוסף לסימניות
מנצלים את ההזדמנות ומודיעים לכולם בענווה ש"קניתי טבעת חדשה, כן כן - אותו דגם שהיה לי, פשוט הוא הכי יפה בחנות אבל כן שיניתי, הנה אתם רואים - לזהב צהוב, החלטתי שיותר יפה..."

הלו,
טבעת נישואים!!!
מה שקיבלתי,
כמובן הכי יפה...

• הוסף לסימניות
אכן, רק להטביל מחדש ב"זהב לבן" קרי-רודיום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה